Luuk Ikink pleit voor Robert Jensen op ochtendslot 3FM

Robert Jensen zou niet misstaan als de opvolger van Domien Verschuuren in het ochtendspitsslot van het noodlijdende NPO 3FM. Dat zegt Boulevard-host en radiokenner Luuk Ikink op Twitter. Ikink denkt dat Jensen de zender zomaar eens uit het slop zou kunnen trekken. “Zou het wel een vette stunt vinden als 3FM Jensen op de ochtendshow zet. Je moet echt iets gaan doen om de zender uit het slop te trekken en met Jensen weet je dat er over je gesproken wordt“, zo laat de tv-bekendheid weten.

Toch is Jensen al 45 jaar. Is dat niet te oud voor een jongerenzender? “Nee, hij is niet te oud. Jongeren luisteren/kijken echt niet alleen naar jongeren.”

3FM-dj Michiel Veenstra over de suggestie van Ikink: “Dat zal op zeker spannende radio opleveren 😅.

Het zou een flinke stunt zijn als Jensen radio gaat maken in de ochtendspits van 3FM. Zijn broer Frank Dane, collega van Luuk Ikink bij RTL Boulevard, neemt vanaf januari immers de ochtendspits-show over van Edwin Evers op Radio 538.

Story

Toevallig werd Jensen eind mei gespot in het centrum van Amsterdam door een fotograaf van Story. Op de foto (via Blendle) is te zien hoe de presentator zich letterlijk met moeite uit zijn Mercedes SL 500 wurmt: het is evident dat hij momenteel veel te dik is.

De Story zinspeelde in dat artikel ook al op een radiocomeback van Jensen. “Nu zijn broer Frank Dane op 538 de opvolger wordt van Edwin Evers, zou het bij Robert kriebelen om óók weer eens iets van zich te laten horen of zien.”

In omroepland zouden er zelfs al plannen zijn om Robert terug te laten keren op radio en tv.”

Lees ook:
Domien Verschuuren stapt over van 3FM naar Qmusic (vanochtend)
Wie wordt de nieuwe ochtendspits-dj van NPO 3FM? (vanochtend)

Foto: SBS

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen