Luizenmoeder-ster blijkt broer Wouter Bos; boos op M

Luizenmoeder-acteur Arnoud Bos, Karel in de serie, komt in de Volkskrant uit de kast als de broer van PvdA-beroemdheid Wouter Bos. Daarnaast laat hij ook nog weten woest te zijn op M, ook wel bekend als Margriet van der Linden. Dat is te lezen in de kiosk. Arnoud, die in het dagelijks leven actief is als rechercheur bij de politie in Almere, heeft een goed contact met zijn beroemde broer. “Ik heb afgelopen weekend met Wouter gefietst in Limburg. Dat is ontzettend leuk“, zegt hij.

Door De Luizenmoeder is Bos in één klap een BN’er geworden. “Het was voor Wouter wel vreemd dat hij dat weekend voor het eerst niet de BN’er in de groep was, maar ik. Dat was heel goed voor hem.

Wouter staat namelijk altijd graag in de spotlights, zegt Arnoud. “Buiten het toneel hoef ik absoluut niet gezien te worden. Wouter is veel meer iemand die ook buiten het toneel de hoofdrol neemt. Ik voel me meer op mijn gemak als goede tweede man.

M

Zijn broer is erg dierbaar voor Arnoud. Hij was dan ook boos toen Margriet van der Linden vraagtekens zette bij Wouters redenen om de politiek te verlaten. “Ik ben echt boos geworden op de toenmalig hoofdredactrice van Opzij, Margriet van der Linden, die Wouters motieven om de politiek te verlaten voor zijn gezin in twijfel trok.

Volgens haar deed hij dat alleen maar omdat de partij er slecht voor stond in de peilingen. Hij koos gewoon het hazenpad, wat nou, afspraken met zijn vrouw? En ik wist gewoon dat die afspraak er al jaren lag. En niet voor niets.

Wouters vrouw Barbara had jarenlang offers gebracht. Het had het gezin heel veel gekost en de afspraak was dat het niet eeuwigdurend zou zijn. En dan trekt nota bene iemand van Opzij zijn motief in twijfel. Dat vond ik echt bizar.

Lees meer

Het Volkskrant-interview met Arnoud Bos kunt u lezen via Blendle.

Foto: AVROTROS

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen