Giel Beelen weigert podcast Ruud de Wild

Radio Veronica-ster Giel Beelen heeft het verzoek van NPO Radio 2-ster Ruud de Wild om mee te werken aan zijn podcast 30 Minuten Rauw afgewezen. Dat bleek tijdens een gesprek tussen de twee heren op Radio Veronica. De Wild heeft sinds kort een podcast waarin hij dertig minuten lang met een prominente gast praat. Hij had graag ook Beelen gestrikt. “Ik moet zeggen: ik geniet van je podcast in 30 minuten. Ik durfde zelf niet mee te werken, dus ik heb nee gezegd“, aldus Beelen.

Beelen vervolgt: “Ik dacht: als ik een half uur ga lullen, dan kan ik alleen maar foute dingen zeggen, zeker als het met jou is. Ik weet gewoon nu alweer dat ik zuur ga doen over ex-werkgevers enzo. Dat moet ik gewoon niet doen.”

De Wild: “Nee, je hebt de juiste aan de telefoon over zuur doen over ex-werkgevers. Dat moet je inderdaad niet doen, ha ha.”

Daarmee doelt De Wild op zijn pijnlijke ontslag bij Radio 538. Hoewel hij de best beluisterde middagspits-show van het land maakte, werd hij ingeruild voor Coen & Sander.

Inmiddels heeft de presentator revanche genomen: De Wild in de Middag op NPO Radio 2 is momenteel de marktleider onder de middagspits-shows, en dus niet De Coen & Sander Show.

Foto: Radio Veronica

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen