Giel Beelen weigert podcast Ruud de Wild

Geplaatst op Tue 12 Jun 2018 om 12:30

Radio Veronica-ster Giel Beelen heeft het verzoek van NPO Radio 2-ster Ruud de Wild om mee te werken aan zijn podcast 30 Minuten Rauw afgewezen. Dat bleek tijdens een gesprek tussen de twee heren op Radio Veronica. De Wild heeft sinds kort een podcast waarin hij dertig minuten lang met een prominente gast praat. Hij had graag ook Beelen gestrikt. “Ik moet zeggen: ik geniet van je podcast in 30 minuten. Ik durfde zelf niet mee te werken, dus ik heb nee gezegd“, aldus Beelen.

Beelen vervolgt: “Ik dacht: als ik een half uur ga lullen, dan kan ik alleen maar foute dingen zeggen, zeker als het met jou is. Ik weet gewoon nu alweer dat ik zuur ga doen over ex-werkgevers enzo. Dat moet ik gewoon niet doen.”

De Wild: “Nee, je hebt de juiste aan de telefoon over zuur doen over ex-werkgevers. Dat moet je inderdaad niet doen, ha ha.”

Daarmee doelt De Wild op zijn pijnlijke ontslag bij Radio 538. Hoewel hij de best beluisterde middagspits-show van het land maakte, werd hij ingeruild voor Coen & Sander.

Inmiddels heeft de presentator revanche genomen: De Wild in de Middag op NPO Radio 2 is momenteel de marktleider onder de middagspits-shows, en dus niet De Coen & Sander Show.

Foto: Radio Veronica
6 Reacties op “Giel Beelen weigert podcast Ruud de Wild”


 1. Me

  Ja ja de Mol betaald goed, maar je bent wel mond dood
  Je hebt geen eigen mening meer

 2. Zonder Naam

  Giel is z’n ballen kwijt.

 3. rokje

  Beau let op Giel zijn honden gebid!

  zoveel geld en nog steeds een hondengebid en vieze en gele tanden.

 4. Walter

  06.05.2002

 5. Erik

  Giel is het trekpoppetje van John de Mol geworden (hoop niet al te letterlijk)

 6. Drupsteen

  Giel wil nooit 2e viool spelen. Dat had je van tevoren kunnen weten.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.