Beau vindt Henry Schut slome duikelaar

Geplaatst op Tue 12 Jun 2018 om 11:40

Beau van Erven Dorens heeft het idee dat Henry Schut iets te veel energie verspilt aan de sportschool. Hij vindt hem op televisie namelijk maar een slome duikelaar. Dat heeft hij gisteren gezegd in RTL Boulevard. Schut is sinds vorig jaar een beetje de Arie Boomsma van de NOS: hij hangt zo’n vier à vijf dagen per week in de sportschool omdat hij een heel erg gespierd lijf wil hebben. Volgens Van Erven Dorens merk je op televisie dat de presentator weinig energie overhoudt voor zijn werk.

Van Erven Dorens grappend: “Misschien moet hij nog iets minder trainen, want ik heb wel altijd het idee dat het energie van dat trainen niet echt helemaal werkt voor zijn presentatie.”

Arie Boomsma: “Dit moet je uitleggen. Wat bedoel je?”

Van Erven Dorens: “Hij komt altijd een beetje sloom over.”

Boomsma: “Dat is wel ook leuk aan dit boek. Bij Studio Sport kun je weinig van jezelf kwijt, daar is hij een redelijk brave man. Maar hij traint echt heel erg goed.

Henry Schut heeft het zoveelste boek over fitness uitgebracht. Daarover kwam hij gisteren aan het woord in de showrubriek op RTL 4.

Foto: RTL
31 Reacties op “Beau vindt Henry Schut slome duikelaar”


 1. scott_0

  Het is inderdaad een halve dooie.

 2. Benny-Bjorn A.

  Lieve kasthomo Henry.

 3. Bart

  Helemaal eens met Beau. Onbegrijpelijk dat di man altijd de sport talkshow rondom de grote sportevenementen mag doen.

 4. q8

  beua heeft weer gelijk

 5. Raaf

  Beau heeft het gelijk aan zijn kant.
  Drie seconden Henry Schut en een hele stad ligt in coma.

 6. Ron

  Helemaal mee eens, maar hij is daarin wel gegroeid. In eerste Mart Smeets-loze jaar was het niet om aan te gluren toen hij de talkshow rondom de Olympische Spelen deed zo saai maar vond het bij het laatste voetbal toernooi al stukken beter.
  Maar Beau durft wel zijn mening te geven, daarom past hij ook uitstekend bij VI Oranje waar hij vanavond sidekick mag wezen.

 7. rokje

  Beau,

  je hebt gelijk, ik vind hem vies, grote gaten in zijn mond

  hoe komt hij op de cover van square!!!

  onvriendelijk, on zeker.

  goed beau voedtdtdtd ze op!!!

 8. oijij9opji

  Saaaaaaai!

 9. G.

  Goed lijf- maar dat is het dan ook.. verder vermoeiend saai inderdaad!

 10. Fonzie

  Tja, Beau, Henry is opgegroeid in de Veluwse Bible Belt, en dat krijg je er nooit meer uit. Geruite overhemden, geen onvertogen woord en zero humor.

 11. HalloJumbo

  Wanneer het 00:00 is het volgens Henry altijd diep in de nacht.

 12. StefanV

  Beau en vele anderen hebben kennelijk nogal een obsessie met iemand die een gezonde levensstijl heeft en die z’n best doet voor een afgetraind lichaam. Ik zie bij de presentators van het Sportjournaal echt geen enkel verschil tussen die Jeroen Stophorst, Henry Schut en die andere knakkers wiens naam me is ontschoten.

  Ironisch genoeg staat Beau in de studio regelmatig naast Marc van der Linden, die ook veel heeft getraind om tientallen kilo’s af te vallen. Volgens de redenering van Beau kan die Marc dan ook totaal geen energie meer hebben.

 13. robb

  Na Derksen wil Beau van Erven Dorens ook even scoren ,ja Henry Schut is rustig maar dat is ook wel eens prettig na al die roeptoeters die denken mensen te moeten beledigen om wie ze zijn.

 14. Paul Goudsmit

  Beau velt zich een oordeel over een collega van een andere omroep. Waar was Beau bij het begin van de Tan en Erland affaire. Nergens. Beau speelt de betrokken reporter bij zijn inside programma maar geniet van de ellende. De koning van de mislukking en uitgestort door De Mol

 15. rokje

  Beau misschien moet je ook Ronald Koeman op het matje roepen.

  Koeman heeft een publieke funktie. Is jammer genoeg 2e keus. Blind was 1e keus

  Koeman is verplicht, moet altijd netjes eruit zien.
  geschoren, schone gestreken overhemd, geen koffie hoekjes in zijn mond etc..

  sorry mevrouw koeman jij moet er voor zorgen dat je man als een echte man het huis gaat……

 16. chris

  Valt mij tegen van de meestal correcte Beau. Waarschijnlijk toch jaloers op de kijkcijfers bij de publieke omroep.

 17. Enzo Voort

  Verwacht Beau dat Henry sportprogs. nichterig, akelig, lollig, lacherig en vooral niet serieus presenteert, zoals sommige RTL malloten normaal plegen te doen?

 18. chris

  Nog even dit, graag de mening van Beau over het platvoerse programma van de 3 waar hij ook zijn woordje mag doen, weliswaar voor een hoop poen.

 19. animo

  Studio Rusland met Henry Schut gaat het zeker winnen van vi oranje.

 20. Ron

  Als tekkel Messi er maar bij is, anders zie ik het somber in….

 21. chris

  @animo, absoluut een feit en Henry Schut moet het doen voor minder geld.Schut is bovendien een zeer beschaafde presentator, die zeker niet bij RTL boulevard zou willen fungeren. RTL boulevard een echte roddelrubriek, waar Beau zich voor zou moten schamen.

 22. Kees J.

  Henry Schut is één van de weinige echte vakmensen die op een juiste fatsoenlijke manier mensen (en sporters in het bijzonder) kan interviewen en verslag kan uitbrengen. Henry Schut is een zegening naast al die andere brulapen en schreeuwers (…..hierbij hoef ik geen voorbeelden te geven denk ik zo…..)

  http://www.unieboekspectrum.nl/boek/9789000361120/Topfit/

 23. chris

  @! Kees J. helemaal eens, weinig aan toe te voegen

 24. Bart

  Henry is de meest slaapverwekkende Nederlandse sportpresentator ooit.

 25. Joris Mul

  Beau heeft ook een mening, wij walgen van bekende Nederlanders, allemaal geweest, nikszeggend , dom, sleets, saai, niks, weg!

 26. HalloJumbo

  @Hierboven: Zijn vader Sjom Egbers is een goede tweede.

 27. Joep uit Tilburg

  Henry ‘val in slaap’ Schut. Die moet iets weten van een bobo bij de NPO anders kan hij nooit op die stoel zitten. Wat een sufk*t.

 28. BRAAK

  Meneer altijd knipogende Schut moet weg met de rest van dat presenterende pulp. Smeets was oud en soms vervelend maar hij maakte alles goed door zijn vakmanschap.

 29. Bart

  @Joris Mul Ik word ook een beetje moe van al die bekende Nederlanders maar in dit geval heeft Beau natuurlijk wel gelijk.

 30. Kritisch AVRO-lid

  Narcistische mafketel die Schut. Dat je een mooi lichaam wil hebben is prima, maar lopen het niet zo uit te venten op tv, in de bladen en in een boek. Een beetje triest.

 31. Reageer

  Hoe Schut sport kan presenteren is een raadsel, hij heeft de uitstraling van een slecht korfballende grefo uit Zeeland; d’r zit geen sex in die gast, hoe hard ‘ie ook traint. Met dat hele malle Centerparcs-reclame gelkuifje op z’n knar.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.