Fenna Ramos is het nieuwe gezicht van Zappelin

Geplaatst op Mon 25 Jun 2018 om 12:30

Actrice, zangeres en presentatrice Fenna Ramos is vanaf morgen elke dag te zien op Zappelin, het peuter- en kleuterkanaal van NPO Zapp. Dat maakte de publieke jeugdzender zojuist bekend op de perspresentatie. Ramos gaat elke dag liedjes zingen, knutselen, verhaaltjes voorlezen, dansen en spelletjes spelen met de allerkleinsten. Ze neemt het stokje over van Nienke van den Berg, die na negen jaar toe is aan iets nieuws. Ramos: “Ik heb superveel zin in dit avontuur bij de NPO en AVROTROS.”

Ramos vervolgt: “Het is altijd een feestje om met kinderen een programma te mogen maken, want je weet nooit wat eruit komt. Dit past perfect bij mij, omdat mijn passie ligt bij zowel dans, zang, acteren als presenteren. Bij mijn vorige klussen als (musical)actrice waren dit allemaal losse disciplines. Mooi dat dit bij Zappelin allemaal samenkomt.

Van 21 juli tot en met 5 augustus is Ramos elke zaterdag en zondag te zien in het Zappelin-programma De Wereld van Zappelin (AVROTROS). Van 17 september tot en met 12 oktober is Fenna ook te zien in het programma Zappelin Go (AVROTROS).

Het is vandaag in meerdere opzichten feest voor Zappelin. Het kanaal krijgt een nieuw jasje en de Zappelin-app wordt inmiddels maandelijks door 120.000 kinderen gebruikt.

Bij vernieuwing hoort ook verandering. Met een sterke online strategie, de komst van Fenna én de nieuwe, vrolijke en speelse ‘look and feel’ is Zappelin helemaal klaar voor de toekomst. Ook na deze vernieuwingsslag blijft Zappelin de vertrouwde en veilige omgeving voor kinderen én hun ouders, waarin jonge kijkers de wereld al spelenderwijs de kleurrijke wereld ontdekken”, aldus netmanager Suzanne Kunzeler.

Foto: NPO Zappelin/Patrick van Emst
8 Reacties op “Fenna Ramos is het nieuwe gezicht van Zappelin”


 1. Zonder Naam

  *telt af tot eerste commentaren in de trant van ‘policor’*

 2. scott_0

  ah gelukkig, Sylvana kan op bed blijven liggen

 3. KingAlert

  Leuk en grappig meisje.
  Kinderen zijn dol op haar.

  En daar gaat t toch om?

 4. Curryworst

  Haar passie ligt bij dans, zang, acteren en presenteren.
  En dan ga je een peuter en kleuterprogramma presenteren?

 5. Flip de Beer

  Prima hoofdgast voor M! Ik mis haar! Jullie ook? :`(

 6. daan

  Is dit niet een foto? Marja de Bij van Studio 100

 7. Henriette

  Jammer voor het meisje, ze kijkt vrolijk en zal het ongetwijfeld leuk doen. Maar is het leuk om deze baan te krijgen vanwege je uiterlijk? Bij de PO gaat het zo geforceerd.

 8. Ruben

  @scott_0 en @Henriette

  Hoe kunnen jullie zo kut zijn? Ik vraag me oprecht af hoe jullie in het dagelijkse leven zijn..

  Ze heeft net zo weinig met Sylvana te maken als jij en ik.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.