Depri-Domien vervangt depri-dj; Gerard Ekdom kritisch

Geplaatst op Wed 20 Jun 2018 om 16:00

De dj die bij Qmusic het veld moet ruimen voor Domien Verschuuren is Stephan Bouwman, de dj die eerder dit jaar op de radio bekende te lijden aan depressiviteit. Het toeval wil dat het de laatste tijd ook niet echt lekker ging met Verschuuren: vanwege de lage luistercijfers van 3FM en de reacties daarop meldde hij zich op een gegeven moment zelfs ziek, bekende hij openhartig op de radio. Ster-dj Gerard Ekdom denkt het zijne van al die depressiviteit op de radio; hij luistert er niet graag naar. 

De VARAgids vraagt aan Ekdom: ‘Domien Verschuuren van 3FM en Stephan Bouwman van Qmusic praatten openlijk over de moeilijkheden die ze hebben. Is het goed om je zwakte zo te tonen op de radio?’

Ekdom daarop: “Ik weet het niet. Radio is natuurlijk wel een stuk eerlijker geworden. Vroeger zat je op een soort troon en sprak je je luisteraars toe. Tegenwoordig is het niet erg om je zwakte te tonen, maar je moet de luisteraar ook niet met jouw sores opzadelen.”

Dan wordt het allemaal weer zo in het negatieve getrokken, en ik ben daar een te positief mens voor. En je moet steeds bedenken: het goede nieuws is kattenbakvulling, het slechte nieuws blijft altijd hangen.”

Gelukkig voor Stephan Bouwman wordt hij niet de laan uitgestuurd bij Qmusic. De zender gaat voor hem op zoek naar een nieuwe plek in het bedrijf.

Lees ook: Domien Verschuuren stapt over van 3FM naar Qmusic (vanochtend)

Foto: Qmusic
24 Reacties op “Depri-Domien vervangt depri-dj; Gerard Ekdom kritisch”


 1. KingAlert

  Onze vrijheidsstrijder op jacht naar t grote geld heeft ook een mening.

 2. Jan Paparazzi

  Gerard acteert wel heel goed dat hij die eeuwige blije goedzak is. Ik hoor uit betrouwbare bronnen dat hij in zijn dagelijkse privéleven niet te pruimen en bloedchagrijnig is. Maar goed, dat hoeven we natuurlijk niet op de radio te hebben.

 3. Mark

  Q-Music, denk dat je daar als dj niet gelukkig van wordt. Wie weet wat er zich daar allemaal afspeelt. DJ’s die onder druk worden gezet. Vandaar die Stephan depressief en straks die Domien ook weer. Ze stappen alleen voor het geld over en niet voor hun geluk. Heb je nog niks aan al dat geld als je dat aan je psychiater moet besteden.

 4. W.A. de Koning

  Beetje foute kop boven dit iterm. Er is natuurlijk een heel verschil tussen een depressie hebben en in een sombere bui verkeren omdat je luistercijfers niet goed zijn.

 5. Inside

  Gerard is een rasechte VVD’er, tot op heden nog links graaien, rechts l&llen. Vind het niet vreemd dat hij voor het grote geld gaat al zal hij blijven ontkennen, waar VVD’ers over het algemeen zeer bedreven in zijn zoals we weten…

 6. Marloes

  De echte graaiers zitten bij Voetbal In$$ide. 7 ton, 5 ton, 5 ton voor poep, plas, pies.

 7. Mappy

  Gerard wacht maar als jij een half jaar bij radio 10 zit , dan wordt jij ook
  depri. Geld is niet alles, je moet ook plezier in je werk hebben.
  John de Mol maakt meer kapot dan al die wijn van jou kan goedmaken.
  Oh ja hou eens op over lekker weer. De meeste mensen moeten gewoon werken
  de hele dag. Jij ligt op mijn kosten ‘s middags op je boot met een paar flessen wijn.
  Ik zal blij zijn als je vertrekt bij Radio 2

 8. Alex Penthouse

  3FM wat een vreselijke waardeloze zender, werkelijk nog nooit een normaal plaatje gedraaid de afgelopen 10 jaar. Toch raar dat dit allemaal kan en mag.

 9. mark

  Plaatjes draaien en dan zoveel geld ontvangen.

 10. Steeman

  Geef mij maar een paar ton, dan kan ik lachend een verplichte playlist er doorheen halen. Thuis draai ik wel mijn favorieten.

  Iedereen die die boys afkraakt zijn stiekem toch een beetje erg jaloers. Vind je niet?

 11. Stephan

  Marloes ..,wat zou je zelf doen als je bij een ander een veelvoud kan verdienen ? Wat is daar mis mee ..hoezo graaien? Je reactie riekt niet alleen naar jalousie maar is ook gebaseerd op afgunst,die combinatie maken mensen zielig/sneu.

 12. *Jort

  Gerard “free at last” Ekdom is miljonair geworden met gekke stemmetjes en plaatjes draaien. In welke wereld leven we in Godesnaam?? Bye bye man..

 13. ricardo

  Ik zou ook DEPRI worden van die KUTMUZIEK en waardeloze dj’s.. alle ratten hebben het schip verlaten en nu: FUNX op de frequentie! 3FM als internetstation. Beter en goedkoper!

 14. ricardo

  Ik zou ook DEPRI worden van die K.U.T.MUZIEK en waardeloze dj’s.. alle ratten hebben het schip verlaten en nu: FUNX op de frequentie! 3FM als internetstation. Beter en goedkoper!

 15. Penny Wise

  Wat veel mensen zich niet realiseren is dat iedereen in een glijdende schaal van depressie zit die schommelt van hogedrukgebied naar lagedrukgebied. Het zorgt voor de evolutie van onze samenleving. Stressfactoren kunnen ervoor zorgen dat de depressie aanhoudt en zich ontwikkelt tot een dodelijk monster, voor zichzelf en/of voor anderen. Het gedraagt zich als een sluipmoordenaar.

 16. Koen

  Tot op heden is mijn leven DJ vrij verlopen hopelijk blijft dit tot mijn dood zo, vreselijke mensen als ik dit lees.

 17. Marianne

  Zo lang Ruud de Wild maar op zijn plekkie blijft zitten vind ik alles best….

 18. jroen

  Begrijp sowieso niet dat Q een DJ weghaalt die zich ziek meld of vrij neemt omdat dat ‘ gewoon kan’. Omdat hij vind dat je dat gewoon moet kunnen doen. En dat iedereen dat zou moeten doen. Hij staat zover van de luisteraar.

 19. StefanV

  Die Stephan Bouwman – ik ken hem verder niet – lijkt me de perfecte man voor 3FM in de ochtend. De luistercijfers zijn zo beroerd dat ze amper nog slechter kunnen worden en alleen nog maar beter.

  @ Koen 22:30 uur: Alle DJ’s over één kam scheren is tamelijk absurd.

 20. Joop55

  Je kan beter bij de Waffen-SS gaan dan naar Radio 10 of Q luisteren, case closed.

 21. Kaaskijker

  Waarom zijn zovelen hier zo hatelijk? En kunnen hun mening niet in normale bewoording kwijt?

 22. Henk

  Die mensen vervelen zich Kaaskijker, en hebben een ego dat groter is dan Maasvlakte.

 23. Kaaskijker

  Nou deze pulpsite bezoeken doe je enkel als je een minuutje over hebt he, wij twee dus ook! Het punt is dat sommigen enkel zich nog met “tegendraadse” holbewonertaal kunnen uitdrukken om maar op een aftreksel van Johan Derksen te lijken.

  Stel ik schrijf handgeschreven “Je kan beter bij de Waffen-SS gaan dan naar Radio 10 of Q luisteren, case closed.” op een briefje en duw dat bij Joop55 door de brievenbus. Zou hij dan zelf zijn kots serieus nemen?

 24. Henk

  Je kan alleen maar hopen dat die meneer ergens anders gaat klieren. Kom hier ook gewoon voor het medianieuws en de lol. Wacht gewoon weer op die gast met Amsterdamse humor die leuke bijdragen schreef onder een lange naam.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.