Angela voorspelt ‘krankjorum succes’ voor Voice Senior

Angela Groothuizen denkt dat The Voice Senior echt een heel erg groot succes kan gaan worden. Dat zegt de televisiediva, die jurylid zal zijn in het nieuwe RTL 4-programma, in de Privé. De afgelopen jaren scoorde RTL 4 al met de bejaardenshows van Geer & Goor en nu maakt de zender echte sterren van bejaarden in een spin-off van The Voice. Groothuizen voorspelt zeer hoge kijkcijfers voor de nieuwe productie. “Dit zou zomaar eens een krankjorum succes kunnen worden.”

Groothuizen heeft al veel positieve geluiden gehoord. “Bij producent Talpa gonst het al maanden dat het zo ontzettend leuk is om dit programma voor te bereiden met kandidaten op hoge leeftijd.”

Ze zou het heel erg leuk vinden als er in de show allemaal herkenbare muziek van artiesten als Rob de Nijs en Willeke Alberti voorbijkomt. “Ouderen zijn heel interessant en moet je echt niet onderschatten. Ze hebben een schat aan levenservaring en ons dus iets te vertellen.

Aangevuld met een groot podium, licht, geluid, een band en de beste begeleiding kan dat niet anders dan een knaller worden.”

Het Privé-interview met Angela Groothuizen kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen