AD-Angela negen maanden na RTL-rel in VI Oranje

Angela de Jong heeft heel wat in gang gezet met de vernietigende column die ze negen maanden geleden schreef in het AD over de programmering en de sterren van RTL. Live op televisie sloot Johan Derksen zich erbij aan, waarna het oorlog was tussen Voetbal Inside en de directie van RTL. Toch is de AD-opiniediva nog nooit te gast geweest in VI. Daar komt vanavond verandering in: dan is ze te gast in VI Oranje Blijft Thuis. En Wilfred Genee heeft laten weten daar erg naar uit te kijken.

Eigenlijk is Voetbal Inside nog zo’n beetje het enige spraakmakende programma op televisie. Ook maandag zorgden ze weer voor flink wat beroering door de zelffelicitatieweek van Humberto Tan op de hak te nemen.

Ook De Jong zag het gebeuren. “Ze waren in vorm“, schrijft ze in de krant. “Het kwam natuurlijk niet als een verrassing. Iedere vaste kijker zat erop te wachten. Het was ouderwets pittige tv en elk kritiekpunt was raak.

Na alles wat er gebeurd is verbaast het De Jong wel dat RTL de VI-mannen prime time op RTL 4 zet, want dat ze tekeer zouden gaan over lieveling Humberto Tan lag in de lijn der verwachting. “Er zullen nog wel meer van dit soort intermezzo’s komen.

VI Oranje Blijft Thuis met Angela de Jong kunt u vanaf 21.50 uur zien op RTL 4.

Foto: WNL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen