Volkskrant krijgt stijlredacteur: Cécile Narinx

Geplaatst op Thu 24 May 2018 om 12:15

De Volkskrant krijgt een eigen stijlredacteur. De krant heeft Cécile Narinx aangetrokken, de hoofdredacteur van de Nederlandse Harper’s Bazaar. Ze gaat op 1 september aan de slag. Dat heeft hoofdredacteur Phillipe Remarque laten weten. Remarque vindt het ‘wel chic voor onze Volkskrant’. Narinx is geen onbekende van het dagblad. “Cécile heeft al vaak in de Volkskrant gestaan, onder meer over haar liefde voor geboortestad Maastricht“, zo laat de hoofdredacteur weten.

En Volkskrant-lezers kennen haar als de oorspronkelijke partner van Arno Kantelberg in de rubriek ‘stijladvies’ in het Magazine“, vervolgt Remarque.

Veel lezers zullen Narinx dus nog wel kennen, meent de hoofdredacteur. “Die weten dus ook hoe fijn ze schrijft: met kennis van zaken, zowel vilein als elegant, altijd met humor. Daar is eeuwig gebrek aan.”

Dus ik ben blij en trots hier aan te kondigen dat Cécile na de zomer haar dierbare Harper’s Bazaar verlaat om in dienst te treden van de Volkskrant, waar ze zich gaat ontfermen over mode en veel meer.”

Harper’s Bazar blijft, ondanks geruchten die anders beweren, wel gewoon bestaan, laat Narinx weten op Twitter.

Foto: Pauw
9 Reacties op “Volkskrant krijgt stijlredacteur: Cécile Narinx”


 1. Fox Mulder

  Zuuuuuuuuur.

 2. Henk

  Braaaak!

 3. Henky9832

  Ze pas goed bij de azijnbode.

 4. Ron

  Die rechtse tante is toch niets voor de linkse Volkskrant, is meer voor het AD of Telegraf.

 5. Kim Yong Un-Dos-Tres

  Ik vind haar geweldig.

 6. Kim Jong un-dos-tres

  Wel heel verrassend dat ze Harper’s Bazaar verlaat (dat ze zelf in NL heeft opgericht). Rommelt het achter de schermen bij uitgever Hearst?

 7. mark

  Nou als de Volkskrant dat krijgt dan zijn slapeloze nachten niet uitgesloten.

 8. lik

  Steeds dunner HB en minder advertenties.

 9. BRAAK

  Wat een trieste verschijning zonder uitstraling is dat gezien de foto, een onsmakelijke vrouw.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.