Volkskrant krijgt stijlredacteur: Cécile Narinx

De Volkskrant krijgt een eigen stijlredacteur. De krant heeft Cécile Narinx aangetrokken, de hoofdredacteur van de Nederlandse Harper’s Bazaar. Ze gaat op 1 september aan de slag. Dat heeft hoofdredacteur Phillipe Remarque laten weten. Remarque vindt het ‘wel chic voor onze Volkskrant’. Narinx is geen onbekende van het dagblad. “Cécile heeft al vaak in de Volkskrant gestaan, onder meer over haar liefde voor geboortestad Maastricht“, zo laat de hoofdredacteur weten.

En Volkskrant-lezers kennen haar als de oorspronkelijke partner van Arno Kantelberg in de rubriek ‘stijladvies’ in het Magazine“, vervolgt Remarque.

Veel lezers zullen Narinx dus nog wel kennen, meent de hoofdredacteur. “Die weten dus ook hoe fijn ze schrijft: met kennis van zaken, zowel vilein als elegant, altijd met humor. Daar is eeuwig gebrek aan.”

Dus ik ben blij en trots hier aan te kondigen dat Cécile na de zomer haar dierbare Harper’s Bazaar verlaat om in dienst te treden van de Volkskrant, waar ze zich gaat ontfermen over mode en veel meer.”

Harper’s Bazar blijft, ondanks geruchten die anders beweren, wel gewoon bestaan, laat Narinx weten op Twitter.

Foto: Pauw

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen