Tijd voor MAX neemt vanavond afscheid van DWDD-slot

Martine van Os en Sybrand Niessen hebben hun taak volbracht. Zes weken lang hebben ze de blunder van NPO’s tv-baas Frans Klein weggewerkt: hij was zo laat met het aanwijzen van de nieuwe DWDD-vervanger dat er een talkshowgat van zes weken ontstond. Daar is de vijfuurshow Tijd voor MAX in gesprongen. Inmiddels is Margriet van der Linden klaar met de voorbereidingen op haar nieuwe dagelijkse NPO 1-talkshow M en dat betekent dat het MAX-duo vanavond afzwaait.

Jan Slagter, de baas van Omroep MAX, bedankt zijn presentatoren via Twitter. “Vandaag laatste uitzending Tijd voor MAX . In september weer terug. Hulde aan team en Sybrand/Martine voor het klaren van de klus! Het was een eer en een genoegen! Wij wensen Margriet veel succes!

Vanavond ontvangt Tijd voor MAX onder meer OG3NE en André van Duin. De meiden praten over het Songfestival en de komediant komt met een nieuwtje.

Tijd voor MAX keert maandag niet terug in het vijfuurslot, want de talkshow is toe aan zomervakantie. In september is het programma weer te zien op zijn vertrouwde tijdstip.

Maandag begint op het DWDD-slot de nieuwe talkshow M. Onderstaand een voorproefje van het decor:

Foto: Omroep MAX

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen