RTL bevestigt gasten Zomerweek; Linda blijft bij RTL

RTL 4 heeft de vanmiddag uitgelekte namen van de bekende Nederlanders die dit jaar te zien zijn in Linda’s Zomerweek vanavond bevestigd in RTL Boulevard. Hoewel RTL de namen eigenlijk pas over twee weken wilde onthullen, kon ze vanwege het uitlekken niet anders dan de namen bevestigen. Daarvoor is de eigen rubriek Boulevard gekozen. Tv-ster Linda de Mol gaf een telefonische reactie en onthulde daarbij ook dat ze gewoon bij RTL blijft. Ze maakt dit jaar dus niet de overstap naar SBS.

De Mol heeft voor een jaar bijgetekend bij RTL. “Mijn contract met RTL verloopt eind juni. Het is al een tijdje bekend, maar we hebben het nog niet naar buiten gebracht; ik ga voor één jaar bijtekenen bij RTL.”

Er werd door iedereen gemakshalve al van uitgegaan dat ik bij SBS zou gaan. Ik heb wel altijd gezegd: het is mijn broer, dus als hij tegen me zegt dat hij heel graag wil dat ik kom, dan ga ik.”

Ze gaat over een jaar opnieuw overwegen of ze misschien naar SBS gaat. “Voor dit jaar staan er al heel veel programma’s gepland en ik heb het in principe heel erg naar mijn zin.”

Over de gastenlijst van Linda’s Zomerweek (zie onderstaand) is ze erg enthousiast. “We hebben inderdaad weer heel veel leuke gasten gestrikt voor het nieuwe seizoen van Linda’s Zomerweek. We zijn ook heel druk geweest om daar hele spannende combinaties van te maken.

  • Ilse Warringa en Kjeld Nuis,
  • Kajsa Ollongren en Johnny de Mol,
  • Sophie Hilbrand en Johan Derksen,
  • Ilse DeLange en John van den Heuvel, en
  • Wendy van Dijk en Jochem Myjer.

Lees ook: Johan Derksen acht jaar na ‘kutscheet’ te gast bij Linda (vanmiddag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen