Eva Jinek noemt Jeroen Pauw nu Oom Jeroen

Eva Jinek noemt haar talkshowcollega Jeroen Pauw tegenwoordig Oom Jeroen. Dat verklapt de presentatrice in de podcast RAUW van Ruud de Wild. Jinek vond het erg grappig om eerder deze maand te lezen dat De Telegraaf het in een bericht over haar zwangerschap had over ‘Oom Jeroen’. Pauw is immers niet de broer van Jinek, maar een collega. “Oom Jeroen heet hij tegenwoordig, hè? Dat had De Telegraaf geschreven, ha ha. Ik noem hem nu alleen nog maar Oom Jeroen.

Vanwege Jineks zwangerschap keert Pauw iets eerder terug van zijn vakantie, namelijk al op 3 september, als ook Twan Huys begint met zijn talkshow op RTL 4. “Oom Jeroen komt eerder terug van de vakantie, omdat ik zwanger ben“, knipoogt ze.

Kijkt ze momenteel naar Pauw? “Ik kijk naar Oom Jeroen, maar niet de hele tijd. Dat heb ik ook eerlijk tegen hem gezegd en hij heeft hetzelfde bij mij: als we naar elkaar kijken, dan is het alsof we aan het werk zijn. We zitten mee te denken, mee te praten. Dan ben je uitgeput als het klaar is om twaalf uur.

Morgenavond is de laatste Pauw. Jinek is er maandag weer om twee maanden tv te maken. In augustus wordt ze vervangen door iemand anders.

Jinek is naar verluidt eind september uitgerekend, al wil ze dat zelf liever niet zeggen. “Ik vind het leuk om dat een beetje mysterieus te houden.”

Foto: BNNVARA, Wessel de Groot

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen