Ronald de Boer juicht komst VI naar Veronica niet toe

Veronica-voetbalanalist Ronald de Boer juicht de komst van de mannen van Voetbal Inside naar de zender niet bepaald toe. Hij is geen fan van de heren. Dat laat hij vandaag weten in Het Parool. Het trio Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp zal naast hun programma op maandag en vrijdag ook de woensdagduels van de Champions League voor hun rekening nemen. “Die jongens komen, ja. Ik ga ervan uit dat Voetbal Inside wordt uitgerold bij Veronica“, zegt De Boer.

De Boer is er niet heel enthousiast over. “Voetbal Inside is een geweldig programma, mensen kijken er graag naar, maar het is niet mijn ding. Het gaat mij iets te weinig over voetbal.

Of hij een keer wil aanschuiven bij de mannen van Voetbal Inside weet De Boer niet. “Dat weet ik niet. Ik blijf gewoon mezelf.

Heeft de komst van VI gevolgen voor De Boer? “Ik kan me voorstellen dat het voor hen te veel wordt om maandag Voetbal Inside te doen, dinsdag en woensdag Champions League en dan vrijdag weer Voetbal Inside. Dan heb je vier dagen die gasten op de buis. Ik denk niet dat zij dat zien zitten, maar ik maak me er niet druk om. Als ze op me uitgekeken zijn, hoor ik het wel.

BN’ers

Uitgerekend de mannen van VI waren het afgelopen jaar kritisch over de voetbalbeschouwingen bij Veronica, omdat er opeens continu allerlei BN’ers naast Ronald de Boer zaten.

Zelf kijkt De Boer daar ook op terug met gemengde gevoelens. “Ik denk dat iedereen wel tot de conclusie is gekomen dat sommigen een succes waren en anderen niet. Ik denk bijvoorbeeld dat Sander Lantinga van Radio 538, en dat weet hij zelf ook wel, niet zo veel toevoegt.

Het Parool-interview met Ronald de Boer kunt u lezen via Blendle.

Foto: Veronica

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen