René van der Gijp: ‘Pauw is besmet met Ikink-virus’

René van der Gijp vindt het geen goede zaak dat steeds meer programma’s Luuk Ikink achterna gaan met schijtlollige YouTube-filmpjes. Vooral in Pauw past dat niet. Dat heeft de voetbalkenner maandagavond gezegd in Voetbal Inside. Van der Gijp ziet Ikink als een trendsetter. “Hij is de uitvinder van die kutfilmpjes hè. Hij is eigenlijk de aanstichter van al die YouTube-troep op tv, wat je nu ook voorgeschoteld krijgt bij Pauw. Met hondjes die een achterwaartse saldo kunnen maken.”

Jeroen Pauw moet zich hier niet tot verlagen, vindt Van der Gijp. “Bij Pauw vind ik het volledig misstaan. Als er een gozer in Bergen op Zoom een toespraak houdt die in het water valt, dat vind ik nog wel leuk om naar te kijken, maar echt Amerikaanse kattenfilmpjes… Dat laat je toch niet in een normale talkshow zien? Dat slaat helemaal nergens op.

Het komt allemaal door Ikink, aldus Van der Gijp. “Hij is ermee begonnen, hij is de aanstichter.”

Johan Derksen: “Ik vind Pauw eigenlijk geen goed programma voor die filmpjes. Het doet afbraak aan het programma.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen