Olcay Gulsen vindt mediahouding Waylon agressief

Olcay Gulsen vindt dat Waylon zich behoorlijk agressief opstelt in de media. Hij verpest op deze manier de positieve vibe die het Eurovisie Songfestival moet hebben. Dat zei de tv-persoonlijkheid maandagavond in RTL Boulevard. Waylon is aan het ruziën met zowel het AD als De Telegraaf: beide kranten boycot hij omdat ze te kritisch zouden zijn. “Ik vind het zo zonde. Ik vind dat Waylon een onwijs agressieve houding heeft. Ik vind dat hij dit heel negatief maakt“, aldus Gulsen.

Negativiteit past hier helemaal niet, aldus Gulsen. “Kom op, het is het Songfestival, het is internationaal een van de leukste dingen waar je aan kan meedoen. Natuurlijk gaat iedereen er kritiek op hebben, maar geniet ervan. Je doet het voor je land, maar je accepteert geen kritiek van je land. Ik vind het een groot contrast.”

Nu al verlangt Gulsen terug naar het Songfestival met OG3NE. “Zij waren happy en leuk.”

Ik heb het idee dat waar je Waylon ook heen stuurt er altíjd een probleem is. Hij moet het misschien iets dichter bij zichzelf zoeken.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen