Özcan Akyol wil geen dagelijkse talkshow

Özcan Akyol (34) zou op dit moment in zijn leven geen dagelijkse talkshow willen presenteren. Hij vindt dat niet te combineren met een volwaardig gezinsleven. Dat heeft de schrijver en columnist gezegd op BNR Nieuwsradio. Een dagelijkse talkshow wordt door veel mediaprominenten gezien als het hoogst haalbare, maar voor Akyol hoeft dat voorlopig niet. Hij is naar eigen zeggen wel eens gevraagd voor zoiets. “Ik ben een paar keer gevraagd en heb ook een keer pilots gemaakt.

Uiteindelijk zag Akyol het toch niet zitten. “Ik heb jonge kinderen van zes maanden en twee jaar en ik merk dat ik niet dagelijks in een studio wil zitten, want dan mis ik de opvoeding van mijn kinderen. Als het komt en ik ben er geschikt voor, dan is dat waarschijnlijk over zes of zeven jaar of zo.”

Hij moet er echt niet aan denken. “Ik zou het niet kunnen zo lang in een studio. Ik heb heel veel respect voor Jeroen Pauw en Matthijs. Het is gewoon topsport.

Tv-makers hoeven hem dus niet te bellen voor een dagelijkse talkshow. “Niet voor een talkshow, maar wel voor ENG-programma’s. Ik ga ook nog een reisserie maken. Ik heb genoeg te doen. Ik wil alleen niet elke avond in een studio.”

Waar is hij nog meer mee bezig? “Ik ben begonnen met de research van een nieuw mediaprogramma wat ik ga maken. Het wordt een reeks voor de NTR op NPO 2. Het is volop in ontwikkeling. Het gaat vooral over de manier waarop wij nieuws consumeren.”

Foto: DWDD

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Eva Jinek tijdens haar megalange vakantie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen