Özcan Akyol wil geen dagelijkse talkshow

Geplaatst op Tue 22 May 2018 om 15:30

Özcan Akyol (34) zou op dit moment in zijn leven geen dagelijkse talkshow willen presenteren. Hij vindt dat niet te combineren met een volwaardig gezinsleven. Dat heeft de schrijver en columnist gezegd op BNR Nieuwsradio. Een dagelijkse talkshow wordt door veel mediaprominenten gezien als het hoogst haalbare, maar voor Akyol hoeft dat voorlopig niet. Hij is naar eigen zeggen wel eens gevraagd voor zoiets. “Ik ben een paar keer gevraagd en heb ook een keer pilots gemaakt.

Uiteindelijk zag Akyol het toch niet zitten. “Ik heb jonge kinderen van zes maanden en twee jaar en ik merk dat ik niet dagelijks in een studio wil zitten, want dan mis ik de opvoeding van mijn kinderen. Als het komt en ik ben er geschikt voor, dan is dat waarschijnlijk over zes of zeven jaar of zo.”

Hij moet er echt niet aan denken. “Ik zou het niet kunnen zo lang in een studio. Ik heb heel veel respect voor Jeroen Pauw en Matthijs. Het is gewoon topsport.

Tv-makers hoeven hem dus niet te bellen voor een dagelijkse talkshow. “Niet voor een talkshow, maar wel voor ENG-programma’s. Ik ga ook nog een reisserie maken. Ik heb genoeg te doen. Ik wil alleen niet elke avond in een studio.”

Waar is hij nog meer mee bezig? “Ik ben begonnen met de research van een nieuw mediaprogramma wat ik ga maken. Het wordt een reeks voor de NTR op NPO 2. Het is volop in ontwikkeling. Het gaat vooral over de manier waarop wij nieuws consumeren.”

Foto: DWDD
13 Reacties op “Özcan Akyol wil geen dagelijkse talkshow”


 1. Peter

  De rest van het land wil dat ook niet.

 2. Ben

  Die Aykol heeft gewoon heel slim voor een verdienmodel als normale “ik-doe-mee-Turk” gekozen, maar als puntje bij paaltje komt reageert hij net zo als zijn andere laag-opgeleide afkomstgenoten, agressief, offensief en vingertjeswijzend. En wanneer laagopgeleid agressief volk met een kort lontje zichzelf gekrent voelt komen de bedreigingen. Er is maar 1 oplossing, maak je school af en stap zo snel mogelijk uit dat achterlijke milieu – dit in willekeurige volgorde -, kap met dat babbeltaaltje en die idiote alfamannetjes-looks en gedraag je gewoon als een normale, beschaafde Nederlander. Je zult zien dat werkelijk alle deuren voor je opengaan.

 3. gtstfites

  terring truk !!

 4. John

  Wij ook niet

 5. Kaaskijker

  @Ben LOL, alles wat jij adviseert heeft Özcan gedaan. Daarom zie en hoor je hem zo vaak op tv en radio. Mag nu wel weer wat minder, maar zelfs dat heeft hij beter door dan Angela de Jong.

 6. Dennis

  Turken klagen en zeuren maar en veel herrie maken, maar zich aanpassen, welnee, zijn net zo erg als die Polen. Lekker asociaal, je moet ze niet als buren hebben. En vooral Turks praten he.

 7. Japie

  Daar kijken toch alleen maar Turken naar!
  Ga in Turkije maar een programma maken kwal!

 8. BRAAK

  Pedante meneer, de hoogmoed straalt van zijn gezicht!

 9. Henkie983425

  Prima op zijn plek bij het AllochtonenDagblad

 10. Sjors

  Sjongejonge. Er zitten op dit forum meer trollen dan in het sprookjesbos van de Efteling. Eus is een zeer scherpe programmamaker, die alles ter discussie durft te stellen. Groot talent. Ik denk dat er vuurwerk gaat komen als hij gaat interviewen. Ik ga iig kijken over zeven jaar.

 11. Vrede

  Prima kerel.

 12. Annoniemus

  God is geloofd en geprezen , dat dit warhoofd dit zelf inziet !

 13. BRAAK

  Als je echt heel goed naar deze gedoogturk luistert, is hij een gevaarlijk mannetje.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.