Johan Derksen duizelde van megabod John de Mol

Johan Derksen wist niet wat hij hoorde toen John de Mol hem vertelde wat hij en zijn collega’s van Voetbal Inside gaan verdienen bij Veronica. Dat geeft de voetbalanalist toe in weekblad Privé. Eigenlijk had Derksen aan zijn vrouw beloofd om na deze zomer met pensioen te gaan. “Maar toen kwam Wilfred, onze zakelijk leider, met een aanbieding van John de Mol. Plotseling zat ik ’s avonds om twaalf uur, na de uitzending, in een heel leeg Talpa-pand met John“, legt hij uit.

Derksen viel in dat lege Talpa-pand bijna van zijn stoel. “Hij noemde een bedrag waarvan ik me alleen maar afvroeg: Heb ik dat goed verstaan? Maar ik zat met een probleem: John wilde ons met z’n drieën. Als een van ons het niet zou doen, ging de hele deal niet door.”

Hij voelde ‘een soort morele verplichting naar René‘. “Maar vooral naar Wilfred, want hij krijgt een heel pakket andere programma’s erbij.”

Die nacht sloten de mannen een deal met John de Mol. En toen moest hij het nog aan zijn vrouw vertellen. Hoe hebben ze het gevierd? “Met een vreselijke ruzie, want ik had het niet met mijn vrouw overlegd. Mijn vrouw was daar helemaal niet blij mee. Zij zei tegen me: ‘Ik dacht dat we eindelijk leuke dingen zouden gaan doen.’”

Zij zegt: ‘We hebben een huis zonder hypotheek en twee auto’s. Moeten we dan vijf auto’s?’

Een groot Privé-interview met Wilfred Genee kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen