Erik de Zwart gierde om ‘ik wil je l*l’-appjes Gordon

Erik de Zwart heeft net als onder meer de mannen van Voetbal Inside flink gegierd om de appjes van Gordon die op straat zijn komen te liggen. Dat vertelt de radiomaker in Story. Gordon was in een rechtszaak verwikkeld met zijn ex Kevin en in het kader daarvan openbaarde de rechter diverse appgesprekken tussen de heren. Daarin verzocht de RTL 4-ster zijn toenmalige vriend onder meer om zijn geslachtsdeel. “Laat ik het zo zeggen, ik heb erg gelachen om die Whatsappberichten.

Gordon staat bekend om zijn labiele gedrag en ook in de appjes met Kevin bleek dat de RTL 4-ster op zijn zachtst gezegd niet heel stabiel is. “Ik heb er ook nog wel een aantal van hem. En met mij velen in de showbizz“, aldus De Zwart.

De Zwart vult in Nieuwe Revu aan dat Gordon maar beter kan oppassen met al zijn beschuldigingen, want hij houdt de berichtjes die hij van hem heeft gekregen achter de hand. “Mocht meneer in de toekomst trouwens opnieuw met valse beweringen komen, dan heb ik als reserve nog wel een behoorlijke lijst met sms’jes liggen die hij me in de loop der jaren gestuurd heeft.”

Terug naar de Story; het blad wil weten waar dat gedrag van Gordon nou eigenlijk toch vandaan komt. De radiobekendheid heeft wel een idee: “Ik vermoed dat hij schizofreen is of borderline heeft. Zoiets. Er is in elk geval iets mis met je als je je zo gedraagt.

Het Story-artikel ‘‘Gordon lijkt schizofreen!’’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: Radio Veronica

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen