Javier Guzman stond niet te trappelen om In Therapie

Geplaatst op Thu 24 May 2018 om 17:00

Patricia Paay zat vorige week in de slecht bekeken première en Javier Guzman zit vanavond in aflevering twee: om half negen is de therapieshow In Therapie weer op de buis. De cabaretier was niet direct enthousiast toen hij gevraagd werd om mee te doen, vertelt hij in het AD. Guzman moest echt over de streep getrokken worden. “Ik stond niet meteen te trappelen om mee te doen aan dit programma. Het is een spannend concept, eng, maar dat heeft me nooit tegengehouden.”

Waarom is hij toch overstag gegaan? “En tja, waarom heb ik ja gezegd… Misschien dat ik via deze vorm iets van mezelf kan laten zien dat verklaart waarom ik soms wat raar reageer op mensen. Wellicht dat het taboedoorbrekend kan zijn. Dat het troost kan bieden.

Guzman gaat onder meer in therapie vanwege zijn jeugd. Hij vluchtte op jonge leeftijd uit Gran Canaria. “Mijn vader had een groot alcoholprobleem en mijn opa op het eiland een machtige positie. Daardoor kon mijn moeder daar niet gemakkelijk weg komen. Dat moest in het geniep.

Nóg voel ik het wel eens, als ik vroeg opsta. Als ik ruw uit mijn slaap kom. Dan komen er flashbacks uit de nacht dat we vertrokken.

Het AD-interview met Javier Guzman kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
13 Reacties op “Javier Guzman stond niet te trappelen om In Therapie”


 1. Noëlla

  Ze doen allemaal mee voor het geld. dat is de enige reden. Hier is uiteraard niets mis mee, maar ze moeten daar eens gewoon eerlijk over zijn.

 2. Ook leuk

  Geld geld geld is de enige reden!!!!!!!

 3. Evelien

  Programma is niks en Guzman dubbel niks. Kortom 120.000 kijkers ?

 4. Lies

  Ik heb oprecht medelijden met de deelnemers van dit programma.
  Narcstisch, labiel en een gebrek aan inlevingsvermogen.
  Guzman jongen, het is klote wat je hebt mee gemaakt maar ik vind het voor je moeder veel erger.
  Ga op deze leeftijd niet zitten janken. Get over it and get yourself together. Dat deed je moeder ook in jouw belang.

 5. Jelle

  De enige aflevering waar ik wellicht naar ga kijken is die met Bibian Mentel. Lijkt me machtig interessant om een kijkje te krijgen in de psyche van deze kanjer. En ik sluit niet uit dat zij het wel doet om een andere reden dan een financiële.

 6. Wim

  Ik vind dit een sneu programma, met zielige mensen die werkelijk alles voor geld doen. Ik zou me zelfs schamen om te kijken zo zielig vind ik ze. Er zijn grenzen.

 7. David

  “Javier Guzman stond niet te trappelen om In Therapie” te gaan?

 8. Noëlla

  @Jelle Als ze het niet voor het geld doet, waarom gaat ze dan niet naar een therapeut in d’r vrije tijd zonder cameraploeg?

 9. Jelle

  Zij maakt er altijd een punt van om te laten zien dat je ondanks tegenslag heel ver kan komen en wil zo anderen een hart onder de riem steken. Ik kan me voorstellen dat ze dit een mooi podium vindt. Maar dIe cheque is ook mooi meegenomen natuurlijk.

 10. Evelien

  Haha zat ik er niet ver naast ….. 140.000 kijkers

 11. Eduard

  Deze jongen is zo’n niet grappige lo s er. Alle tekst schijnt voor hem geschreven te worden. Dat verbaast me niet want je hoort hem nergens ineens grappig uit de hoek komen. Vreselijke shows ook. Die zijn ook niet heel bijzonder. Ik vind het echt een k n eusje. Hij claimt ook met allerlei collega’s ruzie te hebben maar geen van de andere Comedians en caberetiers heeft respect voor hem. Ze vinden hem allemaal zielig. Mijn vrouw zit in dat wereldje en vertelt dat iedereen hem alleen maar voor schut zet de hele tijd en hij daarom niet met collega’s omgaat. Sneu

 12. Joris

  Zo Eduard, jij had nog een rekening te vereffenen met Javier ?

 13. SOLANGE

  Wat is dat een eng mens die psychiater …..stijf van de Botox en dan die ogen lijkt de exorcist wel…. wat een vervelende uitzending was dat….stop met drinken en snuiven Javier dan heb je pas ballen ipv te gaan janken op TV voor geld

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.