Albert en Winston logen over tv-hereniging op SBS 6

Albert Verlinde en Winston Gerschtanowitz logen toen ze glashard een tv-hereniging ontkenden. Er klopt wel degelijk iets van de geruchten. Dat heeft Gerschtanowitz laten weten aan RTL Boulevard. Een maand geleden deed Boulevard voor het eerst melding van het geruchten dat Albert en Winston weer gaan samenwerken, maar dan op SBS 6. Woensdag werd dit gerucht nog eens opgerakeld door Angela de Jong, die is geïnformeerd door een ‘betrouwbare bron’.

Peter van der Vorst grappend over Angela de Jong: “Ze heeft een oude aflevering van Boulevard gekeken.”

Luuk Ikink: “Ik denk het ja. Ha ha.”

Dankzij Angela de Jong kreeg Boulevard wél iets meer los bij Gerschtanowitz. “We besloten Winston weer eens te bellen en nu besloot hij ons meer te vertellen.”

Gerschtanowitz: “Albert en ik waren een bijzonder duo en we kunnen het heel goed met elkaar vinden. Dus het zou geen raar idee zijn. Laat ik het zo zeggen: dat het totale onzin is allemaal, dat is het ook niet. Waar rook is, is soms vuur.”

In de televisiewereld denkt men dat de televisie zo ongeveer het belangrijkste is wat er bestaat. Daarom doen tv-sterren altijd hysterisch geheimzinnig over ieder nieuw projectje waar ze aan werken.

Lees ook:
Albert en Winston ontkennen hereniging op SBS 6 (5 april)
Gaan Albert en Winston een Boulevard-killer maken? (22 april)
Albert en Winston werken niet aan Boulevard-killer (24 april)
AD stellig: ‘Albert vanaf 2019 met soort BLVD bij SBS 6’ (2 mei)

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen