Fris duo op SBS: Ellen & Naomi benieuwd naar cijfers

SBS 6 lanceert vanavond een nieuw, fris duo op televisie: Ellen Hoog en Naomi van As. In Ellen & Naomi: 24 uur mandekking leren ze een aantal bekende Nederlandse mannen kennen. Vanavond is dat een vrij voorspelbare gast: collega André Hazes jr. De uitzending begint om 21.30 uur, tegenover het prima bekeken Hinterland op NPO 1 en de televisieflop Vamos Met De Familie Pos op RTL 4. De dames zijn heel erg nieuwsgierig hoeveel mensen er vanavond gaan kijken naar hun show.

Ellen en Naomi genieten van hun nieuwe televisiewerk, maar de kijkcijfers moeten uitwijzen of dit het begin van een nieuwe carrière is, zegt Van As. “Als dat zou kunnen. Maar het is geen must. Eerst maar even de kijkcijfers afwachten en zien wat de grote baas ervan vindt.

John de Mol kwam met het idee voor hun show. “Het was ontzettend spannend, want we hadden geen ervaring. Dan maak je fouten, maar dat is in onze hockeyloopbaan óók gebeurd.”

De dames gingen er onbevangen in. “En dat was wel te zien bij die eerste aflevering. Een scène met André Hazes in de badkamer, die ging zó snel. Bij het terugkijken konden we het zelf niet eens volgen.”

Hoog: “Gelukkig kregen we feedback van de regisseur en eindredacteur. Eigenlijk net zoals de trainers dat deden bij het hockey. We moesten meer rust inbouwen.”

Het AD-artikel ‘Ellen & Naomi willen nu scoren op televisie’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen