Evelien dwong presentatie Korea-show af bij SBS 6

Evelien de Bruijn dwong de presentatie van het Olympische Winterspelen-programma Hart van Oranje eerder dit jaar af bij SBS 6. Dat vertelt ze in de Vrouw. De Bruijn wilde het dagelijkse blokje van vijf minuten per se presenteren. “Ik heb weleens gedacht: ik ben niet brutaal genoeg om een volgende stap te maken. Maar inmiddels weet ik: ik moet het echt willen. Toen bekend werd dat Talpa een speciaal programma ging maken over de Olympische Winterspelen, dacht ik: ho, ho, ikke!

De presentatrice van Hart van Nederland vond de Korea-show op haar lijf geschreven. “Gelijk na de presentatie heb ik een mailtje gestuurd naar alle ‘bazen’: dat ik dit wilde. En ik ging.”

De Bruijn heeft zich goed voorbereid. “Ik heb een opleiding gedaan aan het Johan Cruyff Institute en weet: sport in combinatie met human interest past bij mij. Als daar kansen in zijn, grijp ik ze.”

Zo ben ik ook bij de radio, mijn grote liefde, terechtgekomen. Als je hart ergens sneller van gaat kloppen, kun je het blijkbaar afdwingen. Dus het komt wel.”

Het Vrouw-interview met Evelien de Bruijn kunt u lezen via Blendle.

Foto: Nick van Ormondt

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen