Dit gaat Humberto doen in de allerlaatste Late Night

Geplaatst op Sat 12 May 2018 om 11:00

Het opruimen van de puinhopen van tien jaar Erland Galjaard is een flinke klus, maar met het ontslag van Humberto Tan werd in februari een goede start gemaakt. De kijker moet nog even doorbijten, maar op 8 juni is het zo ver: dan is de allerlaatste RTL Late Night op televisie. Wat gaat de presentator eigenlijk doen in deze uitzending? In een oproep op social media licht hij een tipje van de sluier op. Hij roept mensen namelijk op om hun favoriete moment uit RTL Late Night te benoemen.

Humberto Tan gaat in de allerlaatste RTL Late Night terugblikken op de afgelopen jaren. “Vrijdag 8 juni is mijn laatste uitzending van RTL Late Night en in de laatste uitzending blik ik terug op vijf seizoenen Late Night. Daarom wil ik graag van u weten wie u nog bij ons zou willen zien en welk moment u het meest is bijgebleven.”

Laat het me weten en misschien ziet u uw favoriete Late Night-moment terug. RTL Late Night, de laatste uitzending op 8 juni.”

Het filmpje ziet u onderstaand:

Foto: RTL
44 Reacties op “Dit gaat Humberto doen in de allerlaatste Late Night”


 1. Jantje Beton

  Het kritische interview met Dotan. Spraakmakende televisie was dat!

 2. Uuuh

  Komt zijn ‘aanname’ Dionne Stax dan ook?

 3. Bondfan

  Sam Smith Writings on the wall optreden.

 4. Vrede

  Dat die een dansje doet graag

 5. J

  Dat MC de afgelopen 10 jaar van RTL een puinhoop door Erland noemt, is weer het bewijs hoe dom deze site eigenlijk is. Eroand heeft juist gezorgd voor het goede RTL4 dat het vooral tot 2 jaar geleden was. Enkel de afgelopen 2 jaar gaat het minder, maar of dit enkel door Erland komt is maar zeer de vraag!

 6. *Jort

  Dotan, Dionne, Erland, Angela de Jong.. dat wordt een mooie tafel!

 7. Ruud

  Dansen op het graf MC

 8. Tot ziens

  Ik dacht dat de bezoekers hier altijd zo zuur waren maar met deze post heeft MC bewezen dat ik hier voortaan niets meer te zoeken heb!

 9. Remi

  Ik ga voor het dans-momentje met z’n scharrel, juffrouw Stax.

 10. Diederick

  Ik wil helemaal niks terugzien ben bij dat je eindelijk weggaat. Ik vind je namelijk verschrikkelijk Tan!

  @Tot ziens:

  Goed om te lezen dat ook u weggaat en zeker tot nooit meer ziens. Ga maar uithuilen bij Tan :-)

 11. Evelien

  Hopen dat iedereen voor zijn missers kiest, de “geweldige” kritiekloze interviews en de RTL inteelt gasten. Maar ja het zal wel een parade van RTL gezichten worden die het allemaal te erg en onverdiend vinden dat Humberto moet stoppen. Ofwel ze gaan hun kruiwagen missen voor hun 3e niveau oninteressante programma’s.

 12. Diederick

  En inderdaad Erland Galjaard heeft deze zender naar de kl*te geholpen. Het is een puinzooi.

 13. Marjolijn

  MC???? 10 jaar puinhoop? Onder Erland zijn alle successen juist gekomen! Laatste jaar is het minder en alles is kapot en een puinhoop? SBS6 moddert al sinds 1995 aan, geen enkele hit, op een paar Oranje wedstrijden na in het verleden. Nooit echt een topzender geweest. Nu eindelijk gaat Veronica wat omhoop met de CL, en wegkapen van VI. Zelf hebben ze, en kunnen ze niks. Kijk naar het voetbal, de analisten, Van der Goot met nietszeggende stand uppertjes, b acteurs, en Jan Joost, die kan nog wel wat. Ook verslaggevers zijn het net niet. Humberto succes!

 14. Anonymousin

  MC zal nu op zoek moeten naar een ander slachtoffer om zowat dagelijks te kunnen bashen.

  En al die zure reaguurders natuurlijk ook. Zal wel afkikken worden.
  Succes ermee allemaal.

 15. Baasje

  Ik hoop dat mevrouwtje Dionneke Stax langs komt lijkt me cooool.
  En dat zij haar excuusus aanbied aan Humberto zn gezin.

 16. GEER

  Dionne Stax , mensen heus we weten het ondertussen wel.

 17. Vrede

  ^ Humberto’s gezin? Is zijn vrouw nog bij hem dan? Ik neem aan dat ze wel een ruggengraat heeft en zelfstandig genoeg is om na zo’n vernedering op te stappen.

 18. Bart

  Ik wil graag de uitzendingen met Beau en Peter terug zien.

 19. harteloze henk

  goedenavent

 20. René

  De kans is zeer groot dat het hele enge RTL-kliekje aanwezig is. En vorige week tijdens de laatste VI durfde niemand te komen. Die RTL sterren zijn zeer enge mensen. Het enige waarmee zij zichzelf bezighouden is zo diep mogelijk bij elkaar inlikken (voor en achter).

  Enge, heel erg enge mensen die RTL persunelties.

 21. Armand

  Liever niets.Ga maar Humberto,we zullen je niet missen.

 22. Norvo

  Alsof de redactie niet allang een montage van de mooiste momenten klaar heeft liggen.

  Dus bereid je voor op de slaapverwekkende, kritiekloze hoogtepunten van 5 jaar RTL Late Night: Humberto met de supersterren als Pharrell en George Clooney, het interview met de Bataclan slachtoffers en natuurlijk mooie human interest dus aandacht voor Thé Lau en de dappere vriend van de show Bor.

  Luuk Ikink mag natuurlijk niet ontbreken, hij komt vast een leuk persoonlijk top 5’je doen. Ow, en geen woord over/van Marieke Elsinga.

 23. SOLANGE

  Wil zien dat je meteen opdondert en nooit meer terug….

 24. Klavvie

  @Anonymousin: Dat slachtoffer is er al hoor. Maandag gaat het geweldige “M” van start.

 25. Rita

  Wat een dieptreurige kritiek van mensen die het heerlijk vinden om een ander af te branden vanaf hun anonieme schermpje.

 26. Sam

  Solange, donder zelf op en kom nooit meer op internet! Dat is voor iedereen een geschenk uit de hemel

 27. Daniel

  Ongelooflijk hoe verzuurd deze website is. Je hebt een medium in handen waarmee je veel televisiemakers én kijkers kunt bereiken. Fantastisch dat je kritisch bent maar hoezo profileer je jezelf in bijna al jouw stukken keer op keer als een kribbig, achtergesteld en ouderwetse televisiekijker? Zodoende wordt deze site (of in elk geval: jijzelf) steeds minder serieus genomen. Step up your game want dit is langzaamaan treurig aan het worden.

 28. achtmet

  Hoogtepunten bij Oembertooh? Voor mij is het hoogtepunt dat hij verdwijnt ! Hoera ….nu Gordon nog als het kan ..

 29. Robi

  Door de schuld van dione stax is hij zijn show kwijt geraakt.
  Jammer voor Umbertoo, hij had nooit wat met zo’n gevaarlijke
  vrouw moeten beginnen.

 30. Bart

  @Norvo Ja zo zal het inderdaad gaan.

 31. ali

  We zijn klaar met jou Humberto en nu opzoutennnnnnnnnnnnnnn!!!!!!

 32. A.M.

  Hoewel ik niet altijd meer keek, zal ik hem toch gaan missen.Hij is echt niet voorgoed van de buis af, het komt wel goed met hem!

 33. By the way

  Wees een vent en nodig Johan Derksen uit.

 34. ArnieAlberts

  @J: ja, dat is de schuld van Erland Galjaard. 8 jaar succes is geen garantie voor de laatste 2 jaar, als je zelf aan de top van de slechtlopende zender staat. De zender had veel minder Wendy moeten hebben.

 35. Gayguy

  Mc verliest met de dag aan relevantie. Misschien daar maar eens een “stukje” over schrijven? Ik ga het in iedergeval NIET lezen, ik ben hier weg.

 36. Anonymousin

  @Klavvie 12.58u

  Idd. daar zou je zomaar gelijk in kunnen hebben/krijgen.

 37. Pieter

  @ Gayguy

  MC wordt juist met de dag relevanter.

  Jij bent niet relevant Gayguy, dat ben je nooit geweest en zal je nooit worden.

  Ga maar een stukje schrijven suffe doos

 38. Ron

  Hoogtepunten uit al die seizoenen? Dat is toch wel op 1 hand te tellen als het goed is….?

 39. energy-x

  helemaal niks meer terug zien!

 40. Emiel

  @Remi
  Sat 12 May 2018 om 11:22

  Het is maar een negeř hoor.

 41. Enzo Voort

  Alle hoogtepunten in vijf minuten moet lukken.

 42. toxilogic

  Die zelfingenomenheid is Humbert oh- oh duur komen te staan, hij vergat dat zijn publiek vooral blank was (en niet katholiek) dat wederom een blond fantasieloos NOS wichtje zijn ondergang zou inluiden had niemand voor mogelijk gehouden. Maarja dat is de mediawereld, dat fantasieloze blonde media wichtje krigt nog ateeds de spotlights van haar NPO bazen (hoe zou ze dat voorelkaar krijgen ?)

 43. Japie

  Mijn hoogtepunt valt in de toekomst, de uitzending van 8 juni!

 44. Joop55

  ”Het opruimen van de puinhopen van tien jaar Erland Galjaard is een flinke klus” 10 jaar vraag ik me dan weer af… Maar dat Erland een op-zichzelf-ge*lerd is is evident, sinds het in zee gaan met Talpa in 2007 heeft RTL het slechts van 2008 t/m 2012 goed gedaan (m.u.v. The Voice) daarna kotste iedereen het eenzijdige programma aanbod uit + een aantal ranzige tokkieprogramma’s waar oud-topman Van Westerloo terecht tegen was. Hun on-demand dienst Videoland is dan ook nog eens vernaggeld door die Luxemburgse club.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.