Boulevard lanceert nieuwe deskundige: Eric de Munck

De RTL 4-vooravondshow RTL Boulevard probeert in het laagseizoen een aantal nieuwe, relatief onbekende deskundigen uit, die afkomstig zijn van achter de schermen. Zo is Aran Bade de laatste tijd iets vaker aan de desk te zien en stond gisteren Eric de Munck in de tv-studio. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. De Munck behandelde het nieuws over Roseanne Barr, wier serie van de buis is gehaald na een racistische tweet. Zelf deed hij daarbij een gewaagde uitspraak over de PVV.

De showbizzkenner trok een parallel met Haye van der Heyden. De VARA verbrak de samenwerking met deze serieschrijver, nadat hij in de media positieve dingen had gezegd over de partij van Geert Wilders.

De Munck liet blijken het begrijpelijk te vinden dat Van der Heyden om die reden de wacht is aangezegd. “De VARA heeft gezegd: ‘Oké, we hebben geen nieuwe klussen meer met jou, we willen niet meer met jou verder gaan, want jij hebt ooit een keer positieve dingen gezegd over de PVV.’ Over Geert Wilders. Nou ja, daar waren ze natuurlijk niet echt blij mee.

Van der Heyden zelf kwam aan het woord in een item in de showrubriek. Hij gaf aan dat hij het een beetje overdreven vindt dat Roseanne Bar haar serie kwijt is om één onhandige tweet.

U kunt het item hier terugzien.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen