‘Time to Dance is de Voice van de dansprogramma’s’

RTL 4 kon een halfjaar lang achterover leunen op de vrijdagavond dankzij het succes van The Voice en The Voice Kids, maar vanaf vanavond volgt er weer een halfjaar met Voice-loze vrijdagen. Op deze eerste Voice-loze vrijdag start de zender met het nieuwe door Dan Karaty bedachte Time to Dance, gepresenteerd door Chantal Janzen en Jamai Loman. Het klinkt allemaal als dertien in een dozijn, maar volgens Janzen is dat niet waar. Dit is volgens haar de Voice van de dansprogramma’s.

Het draait volledig om de schoonheid van de dans, zegt Janzen in het AD. “Hier zit geen rotzooi tussen. Dit zijn écht goede dansers. Een paar jaar geleden heb ik Everybody Dance gepresenteerd. Daar ging het eigenlijk meer om entertainment. Nu gaan we op zoek naar de beste dansers. Zeg maar zoals The Voice, maar dan van het dans.

Een maand geleden beviel Janzen van een kind, maar dit programma was toen al lang en breed opgenomen. “Als je denkt: hey, ik heb breedbeeldtelevisie, maar dit is wel érg overdreven… ja, ik ben hoogzwanger op het scherm. De opnames zijn van een tijdje geleden.

Is dat niet raar? “Natuurlijk hebben we het erover gehad of ik het zou doen. Lieke van Lexmond heeft het volgens mij bij Idols ook gedaan. De bal lag bij mij“, vertelt ze in het AD (via Blendle).

Time to Dance begint vanavond om 20.30 uur op RTL 4, direct na Goede Tijden Slechte Tijden.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen