SBS 6 dankzij Marktplaats in de lift om zeven uur

SBS 6 heeft zijn kijkcijfers in het zeven-uurslot zien stijgen door het programma Marktplaats: Heel Holland Handelt. Het marktaandeel in de doelgroep is tussen zeven uur en half acht gestegen met maar liefst 35 procent. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek, laat SBS desgevraagd weten. Marktplaats: Heel Holland Handelt begon op de eerste maandag van februari als opvolger van Trauma Centrum. Er kijken op de meeste avonden bijna 400.000 mensen naar het programma.

SBS 6 is tevreden over de scores. Marktplaats scoort tot nu toe gemiddeld 6,5 procent marktaandeel in de commerciële doelgroep 20- tot 54-jarigen. “Ter vergelijking: Trauma Centum scoorde in januari gemiddeld 4,8 procent“, geeft een woordvoerder aan.

De kijker maakt in het programma kennis met de mensen achter advertenties op Marktplaats. Het gaat dan niet alleen om de zeer uitzonderlijke artikelen, maar ook om de inspirerende verhalen achter deze advertenties.

Marktplaats: Heel Holland Handelt wordt gepresenteerd door Shelly Sterk, Leonie ter Braak, Maik de Boer, Irene Moors en Jeroen van der Boom.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen