Sanne Wallis volgt geflopte Paul en Marc-Marie op

Sanne Wallis de Vries gaat bij de NPO proberen wat Paul de Leeuw en Marc-Marie Huijbregts de afgelopen weken niet is gelukt: een succesvolle satirische tv-terugblik op de week neerzetten. De heren zagen hun zondagse NPO 1-show Als Je Alles Hebt Gehad faliekant mislukken en nu krijgt de cabaretière de kans om iets soortgelijks te proberen op de zaterdagavond van dezelfde zender. Op 19 mei begint haar nieuwe show, waaraan ook goede vriend Thomas Cammaert meewerkt.

Ook De Vries gaat terugblikken op de afgelopen week. Ook zijn er livemuziek, optredens en verassende gasten. “Met een satirische blik laat Sanne het nieuws en opmerkelijke gebeurtenissen van de afgelopen week voorbij gaan.

BNNVARA, ook de omroep achter Als Je Alles Hebt Gehad, is momenteel op zoek naar mensen die de opnames bij willen wonen. “Je kent Sanne natuurlijk van haar solovoorstellingen in het theater en televisieprogramma’s als Kopspijkers en Koefnoen. Daarnaast won ze Wie is de Mol? 2017.

De productie is in handen van Human Factor, ook de producent achter de nieuwe DWDD-vervanger en Zondag Met Lubach. Human Factor is het bedrijf van de vrouw van minister Ollongren.

Foto: KRO-NCRV

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen