RTL houdt Ruben Nicolai in huis

Het waait hard in medialand en RTL heeft recentelijk een aantal grote sterren verloren aan concurrent SBS. Ruben Nicolai stapt in elk geval níet over en blijft trouw aan RTL. Dat heeft hij zojuist bekendgemaakt op Instagram. Nicolai is één van de drie presentatoren van RTL Boulevard en heeft daarnaast ook een aantal projecten op prime time. Dat blijft hij ook de komende jaren doen voor RTL. Hij laat op Instagram een foto zien waarop hij proost met Sven Sauvé, de directeur van RTL.

Ruben Nicolai, die met Sven Sauvé poseert op het dak met een heleboel schotels op de achtergrond, zegt: “Net getekend bij RTL. Zoals je ziet ben ik de komende jaren op iedere camping in Europa te ontvangen..! ;) Volle kracht vooruit!

Story-baas Guido den Aantrekker voorspelde onlangs nog dat Nicolai juist weg zou moeten bij RTL. “In alles nep. Plus nul potentie om een publiekslieveling te worden. Kaf zal van het koren gescheiden gaan worden.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen