Joke Bruijs vindt Hans Kraay jr. een lul

Actrice Joke Bruijs is niet geamuseerd door de verhalen die Hans Kraay jr. regelmatig ophangt in Voetbal Inside. Sterker nog: ze wordt er witheet van. Dat laat ze blijken in weekblad Story. Kraay jr. pest collega Jan Boskamp regelmatig met een ‘jeugdherinnering’. Volgens hem heeft Bruijs een keer op hem gepast in de jaren 60, maar was ze even afgeleid toen Boskamp op bezoek kwam. Ze zouden samen seks hebben gehad in een kamer ernaast, terwijl hij alle geluiden aanhoorde.

Volstrekte lariekoek, aldus Bruijs. “Dat hele verhaal is uit de duim gezogen, het is je reinste geschiedvervalsing.

Bruijs ontkent het en komt met feiten. “Het enige wat klopt is dat Hans met het gezin tussen 1960 en 1965 in dat huisje bij Feyenoord heeft gewoond. Dat weet ik inderdaad omdat onze families elkaar kenden. Welgeteld ben ik één middag daar geweest toen ik tien jaar oud was. Hans’ moeder moest toen even de deur uit en vroeg: ‘Wil jij heel even op Hansje passen?’ Let wel: die was toen DRIE jaar oud!

Toen Kraay jr. het verhaal voor het eerst op tv vertelde, wachtte Bruijs bij de telefoon op excuses. “Hans mij zijn excuses aangeboden. Hij vroeg me of hij me bloemen zou mogen sturen om het goed te maken. Dat vond ik prima en daarmee waren zijn excuses wat mij betreft ook aanvaard geweest.”

Die bloemen heeft ze nooit gekregen. “Als je zoiets belooft en je laat vervolgens niets meer van je horen dan vind ik je een enorme lul!

Het Story-interview met Joke Bruijs, waarin ze ook vertelt over de heuglijke ontwikkelingen in haar privéleven, kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL Koffietijd

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen