Jan Joost: ‘Expeditie Robinson op mijn bucket list’

Een deelname aan de RTL 5-show Expeditie Robinson staat op de bucket list van Jan Joost van Gangelen, sportpresentator voor FOX Sports en Veronica. Dat heeft hij gezegd in De Veronica Middagshow met Niek van der Bruggen. Van Gangelen wil het graag, maar weet niet of hij zo lang vrij kan krijgen bij FOX Sports. “Dat is wel een bucket list ding. Ik ben er wel een paar keer voor gevraagd, maar ik kan gewoon eigenlijk niet drie weken weg. Dat kan gewoon niet.”

Hoewel hij ook werkt voor Veronica, ziet hij FOX als het grootste obstakel. “John de Mol is mijn Champions League-baas, dat gaat misschien nog wel lukken, maar het gaat meer om de Eredivisie bij FOX.”

Kan hij dan niet even door iemand anders vervangen worden? “Als we er echt een keer goed naar zouden kijken, dan zouden we het half in een vakantie kunnen plannen, maar dan wil ik ook weer met die kleine apen weg, dus dat is een beetje lastig. Het lijkt me in elk geval heel leuk.”

Overigens liet Van Gangelen ook nog weten dat hij niet weet waar Expeditie Robinson wordt uitgezonden. “Dat weet ik eigenlijk niet. Bij SBS of RTL? Bij RTL denk ik.”

Foto: SBS

Meer in FOX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen