Irene Moors niet bang voor sterreninvasie bij SBS 6

Geplaatst op Fri 20 Apr 2018 om 12:30

Irene Moors is nog niet bang voor de sterreninvasie bij SBS 6. Als écht veel presentatoren de overstap maken naar haar zender, dan is dat wel zorgwekkend. Dat gaf ze donderdagavond aan in RTL Late Night. SBS-eigenaar John de Mol haalde onlangs RTL-ster Johnny de Mol en het RTL-trio van Voetbal Inside in huis. Is Moors niet bang dat zij presentatieklussen kwijtraakt? “Dat weet ik niet. Als er nou nog veel mensen komen dan houdt het een beetje op met mijn kansen, ha ha.”

Moors ziet vooral een groeiend Talpa TV. “Ze zijn natuurlijk aan het uitbreiden. Talpa Network wordt alsmaar groter, ook met de radiozenders. Het is een enorm bedrijf zo alles bij elkaar. Het groeit en er kunnen nog veel meer mensen bij. Ik denk dat het de kwaliteit wel ten goede gaat komen.”

De presentatrice hoopt dat ze zo lang mogelijk nog programma’s kan blijven maken bij SBS 6. “Het is een anders wordend medialandschap waarbij andere dingen belangrijker worden, maar ik ben echt ouderwets. Ik ben van de televisie. Ik wil dat blijven maken zolang het kan. Als niemand er meer naar kijkt, dan moet ik ermee stoppen, maar op dit moment kijken er nog steeds mensen televisie. Dat vloggen en bloggen en dat hele sociale-media-gedeelte laat ik over aan de mensen die dat schitterend vinden.”

Als Humberto Tan aangeeft dat de lineaire kijkcijfers soms wel heel erg tegenvallen, zegt Moors: “Het is altijd nog steeds best veel. Het zijn er toch altijd nog wel een half miljoen of 700.000 kijkers. Ik vind het veel. Dat is toch goed? Zo lang er mensen tv blijven kijken, blijf ik het maken, hoop ik.”

Wat wil Moors nog op tv? “Mijn bucket list is eigenlijk volgelopen qua tv. Ik heb alles mogen doen. Die talkshow (Naar Bed Met Irene, red.) is heel belangrijk voor mij.

Foto: RTL Late Night
14 Reacties op “Irene Moors niet bang voor sterreninvasie bij SBS 6”


 1. gtstfites

  dan houd het een beetje op et mijn kansen ?? zij is so ben so kansloos !

 2. Koen

  Dit is gewoon een leuke, nuchtere vrouw. Een van de weinige die niet naast dr schoenen is gaan lopen.

 3. Local Hero

  Nuchter voor achter de toonbank bij de lokale primera of kruidvat, niet voor tv.

 4. Sjaak

  Als ik Moors was overwoog ik een overstap naar de radio. Vind dat ze er de stem voor heeft.

 5. jroen

  Als haar contract afloopt komt ze gewoon terug naar RTL en gaat ze een zondag middag show doen met Carlo. Lijkt me een goede zet..

 6. Robert

  Hou Paul zijn snikkel maar vast.

 7. Anonymouse

  Humberto Tan die tegen Irene Moors begint over kijkcijfers? Dat is lef hebben….

 8. Wollter

  Goede programma’s scoren nog net zo goed als vroeger. Het gaat om de kwaliteit.

 9. arjan

  Zij behoort zeker niet tot de sterren .

 10. Esther

  Zou wel leuk zijn…Paul Piemel die zijn lul laat zien aan Irene Moors…..

 11. tim

  Irene is het gezicht van SBS6: the return of gezellig

 12. anonymous

  Irene’s contract wordt niet verlengd.
  Ze heeft geen presentatietalent en komt te kil en
  ongeinteresseerd over.

 13. rob

  200 000 gelukkigen die wel naar Irene keken op zaterdag

 14. arjan

  Ze kan beter oppassen want elke dakloze doe het beter dan zij.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.