Frank Waals: ‘RTL houdt interviews met Robert tegen’

Geplaatst op do 26 apr 2018 om 10:00

Sterjournalist Frank Waals, die de hoofdrol speelt in de terugkerende nachtmerries van de Kemna-top, klaagt over de beschikbaarheid van Robert ten Brink voor vraaggesprekken. Dat is te lezen op Twitter. Waals, die voor media als Nieuwe Revu, De Telegraaf en Privé werkt, wilde graag een interview met de All You Need Is Love-ster. “Robert ten Brink (62) bewijst dat je, met het juiste tv-format, prima oud kunt worden op televisie. Zijn love-formule werkt nog steeds“, zegt hij.

Hij is dus onder de indruk van Ten Brink en zijn carrière. “Jammer alleen dat RTL moedwillig (programma-gerelateerde) interviews met hem tegenhoudt, ook al wil de host zelf best meewerken“, klaagt Waals.

Volgens RTL is dit echter absoluut niet het geval. Een woordvoerster laat weten dat Ten Brink over zijn eigen agenda beschikt en zelf beslist met wie hij afspreekt.

Als er een verzoek bij RTL binnenkomt, dan wordt dat altijd aan de presentator voorgelegd, aldus de zender. “Wij overleggen altijd alles.

Foto: RTL
11 Reacties op “Frank Waals: ‘RTL houdt interviews met Robert tegen’”


 1. Pipo

  Jammer dat veel mensen niet weten dat Robert Ten Brink achter de schermen schreeuwt en dreint tegen de crew, net als Verwendy van Dijkl

 2. Mieke

  Ohhh dacht dat hij zo sympathiek was ….

 3. KingAlert

  Die pipo he. Doet alsof hij alles weet.

 4. Tim20 MJ

  Het is helaas inderdaad waar dat de op tv zo sympathiek ogende Ten Brink achter de schermen een vrij onaardig persoon is, en dan druk ik me nog soft uit.

 5. Hans van het Noorden.

  Robert ten Brink gadverdamme zeg daar is nog nooit een zinnig woord uitgekomen met dat zeikerige vrouwenprogramma.

 6. GTST.

  Ten Brink is inderdaad erg arrogant en onvriendelijk. Zo erg als hij heb ik ze serieus zelden meegemaakt. Er kan geen greintje oprechte interesse vanaf. En het ergste vind ik dan dat men hem “dokter love” noemt en hij gezien wordt als de liefste man van Nederland.

 7. SOLANGE

  Robert ten Brink wie is dat ook alweer??/

 8. StefanV

  Ik heb via-via weleens gehoord dat Robert ten Brink in het echt helemaal niet zo’n aangename man is. Hierboven lees ik nog een reactie die dat beeld bevestigt.

  Verder moet Robert ten Brink natuurlijk zelf weten wie hij wel en niet te woord staat. Van hem kan hooguit worden verwacht dat hij aan interviews meewerkt als zijn werkgever dat zo met hem heeft afgesproken.

 9. Uit het Vak

  @StefanV
  “ik heb weel eens gehoord dat ………”
  ik heb wel eens gehoord dat ELVIS nog leeft !!
  laat de mensen die het echt weten dat nou bepalen . niet van die NITWITS die hem nooit ontmoet hebben of met hem gewerkt hebben.
  want * TIM20MJ praat ook maar wat.

 10. JesseJames

  Het zou best kunnen dat hij achter de schermen wat minder vriendelijk is, maar persoonlijk vind ik hem een van de grootste successen op de Nederlandse televisie. Hij doet dit programma nu al 26 jaar met groot succes, dat doen niet veel mensen hem na. Een beetje arrogantie mag je dan wel hebben.

 11. Meneer van Beheer

  Als je ouder wordt, wordt je ook wijzer. Ook zo wijs dat je niet met de pulpmedia wilt praten.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.