‘Domien had ziekmelding nooit moeten onthullen’

NPO 3FM-dj Domien Verschuuren heeft er geen goed aan gedaan om op de radio te onthullen dat hij zich twee dagen lang ziek heeft gemeld vanwege de reacties op de slechte prestaties van de zender. Dat zegt NPO Radio 5-dj Jeroen van Inkel in de Volkskrant. Het gaat al slecht met 3FM en dit helpt volgens Van Inkel niet bij de wederopbouw. “Dat had hij nooit moeten doen. Hij zei eigenlijk: ik ben depressief omdat het slecht gaat met 3FM. Als je niet oppast, blijft zoiets aan je kleven.

3FM had dit nooit moeten toestaan, zegt Van Inkel. “Ik vind dat het management van 3FM had moeten ingrijpen voordat Domien Verschuuren, de opvolger van Giel in de ochtend, deze maand op de zender vertelde dat hij zo baalde van de luistercijfers en de kritiek op 3FM dat hij zich ziek had gemeld.

Van Inkel stelt dat 3FM te lang door gaat met wat ze altijd deden. “Het pijnlijkste voorbeeld vind ik Serious Request. In eerste instantie was de jaarlijkse actie in het Glazen Huis een heel mooie manier om geld op te halen voor het goede doel. Later werd het steeds meer een excuustruus, een manier om relatief onbekende dj’s te presenteren aan een groot publiek.”

Daar moet de stekker uit, vindt Van Inkel. “De formule is uitgewerkt.”

Een uitgebreid artikel met veel meningen van deskundigen over het noodlijdende 3FM vindt u op de website van de Volkskrant.

Foto: NPO

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen