Wietze de Jager vindt Pow-Dennis ‘een zuiger’

Wietze de Jager begrijpt wel een beetje dat Ronnie Flex zich ergert aan Dennis Schouten, verslaggever van PowNews. Het is echt ‘een zuiger’. Dat heeft de radio-dj dinsdag gezegd in Shownieuws op SBS 6. Flex vindt het racistisch dat Schouten zijn songteksten voorlas in een filmpje van PowNews, omdat daarin het woord nigger zit. Sindsdien zijn de twee vijanden van elkaar. Maandag kwamen ze twee elkaar toevallig tegen en schold Flex hem uit. De Jager: “Dennis is natuurlijk gewoon een zuiger.

Schouten kan makkelijk het bloed onder de nagels van mensen vandaan halen, aldus De Jager. “PowNed staat er misschien een beetje bekend om, maar hij is ook echt zo’n typische verslaggever die heel goed weet hoe hij Ronnie op de kast moet krijgen. Dan zie je nu weer zo’n klein filmpje waarin Ronnie even uithaalt.

Koos van Plateringen: “Dat doet hij wel goed hoor die Dennis.”

Wietze de Jager: “Ja, maar ik snap ook wel dat Ronnie uiteindelijk er een beetje klaar mee is en dat hij zo reageert.”

Shownieuws-deskundige Mark Labrand vindt het wel een beetje onhandig van Schouten dat hij ‘nigger’ heeft voorgelezen. “Als wij blanken het woord ‘nigger’ zeggen, ook al citeren wij een rapper, dan is dat een dingetje.

Foto: SBS

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen