BZV noteert recordaantal zoekende boeren: 635

Geplaatst op do 26 apr 2018 om 11:45

Een recordaantal van 635 boeren heeft zich aangemeld voor het tiende seizoen van Boer Zoekt Vrouw. Hieruit zijn tien boeren geselecteerd die via de show de liefde van hun leven hopen te ontmoeten. Dat heeft de KRO-NCRV laten weten. Deze tien boeren worden op zondag 13 mei door presentatrice Yvon Jaspers voorgesteld aan de kijkers in een speciale aflevering. Vervolgens hebben vrijgezellen die het warm krijgen van een van deze boeren twee weken de tijd om een brief te schrijven.

Yvon Jaspers heeft zin in het nieuwe seizoen: “Het is geweldig dat meer dan 600 boeren ons het vertrouwen geven met hen op zoek te gaan naar de liefde. Dat is een prachtig compliment! Het liefst zouden we ze allemaal een plek in het programma geven, maar voor nu hebben we tien heel grappige, verrassende, eigenwijze en mooie boeren uitgekozen.”

Ik ben bijzonder trots om ze aan Nederland voor te stellen. Ze staan te trappelen om een prachtige, zwoele zomer tegemoet te gaan. Ik verheug me!

De boeren variëren in leeftijd van halverwege de twintig tot 60 jaar oud. Ze hebben vee, akkerbouw of een kwekerij en wonen verspreid over het land. Hoe verschillend ze ook zijn, ze hebben één ding gemeen: het is hun allergrootste wens om verliefd te worden.

In het najaar is te zien hoe het de boeren vergaat op liefdespad. Dan weten we ook welke boeren op tv worden gevolgd en welke online via boerzoektvrouw.nl.

Boer Zoekt is een productie van Blue Circle.

Foto: KRO-NCRV
12 Reacties op “BZV noteert recordaantal zoekende boeren: 635”


 1. Anoniem

  Hysterische Yvon met haar gegil over de nieuwe boeren.
  Ik snap t wel; ze is ook een van de grootverdieners binnen de NPO, en dat wil ze graag blijven.

 2. Meneer Kaktus

  Toen de Kaktus nog regelmatig in bloei stond heb ik ooit eens een wilde boerendochter alle hoeken van de hooiberg laten zien om haar tot slot een stevige hoeveelheid kaktuskwark in het gezicht te katapulteren. Those were the days.

 3. Er ist wieder da.

  De kijkers zijn nog erger dan dat servies kind…

 4. John de Mol

  Ik zou zo 10 miljoen geven om het op SBS te krijgen. MET Yvon Jasers.

 5. scott_0

  Ik ga een BoerenTinderApp maken.

 6. Jan

  Denk dat NL er nu wel een keer klaar mee is….

 7. W.A.

  hoe.bestaat.het!

 8. Jelte

  Waarom zou Nederland hier klaar mee zijn? Ik denk dat het weer de pannen van het dak gaat scoren. Vergeet niet dat de laatste nationale versie alweer een tijdje geleden is.

 9. Dirk

  Wat een triest programma.

 10. tim

  boer Harms?

 11. Bardy247

  De vrouwen die zich opgeven zijn over het algemeen opzoek naar onderdak voor hun paard of willen als de sodemieter een paard aanschaffen zodra ze een boer aan de haak hebben geslagen.
  Ze hebben een romantisch beeld van het boerenbestaan en vinden het retegeil om op TV te komen.

 12. Ik Ben Wel Opjectief

  Vreselijk programma met idem presentatrice !
  En de wansmaak van den Hollander!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.