BZV noteert recordaantal zoekende boeren: 635

Een recordaantal van 635 boeren heeft zich aangemeld voor het tiende seizoen van Boer Zoekt Vrouw. Hieruit zijn tien boeren geselecteerd die via de show de liefde van hun leven hopen te ontmoeten. Dat heeft de KRO-NCRV laten weten. Deze tien boeren worden op zondag 13 mei door presentatrice Yvon Jaspers voorgesteld aan de kijkers in een speciale aflevering. Vervolgens hebben vrijgezellen die het warm krijgen van een van deze boeren twee weken de tijd om een brief te schrijven.

Yvon Jaspers heeft zin in het nieuwe seizoen: “Het is geweldig dat meer dan 600 boeren ons het vertrouwen geven met hen op zoek te gaan naar de liefde. Dat is een prachtig compliment! Het liefst zouden we ze allemaal een plek in het programma geven, maar voor nu hebben we tien heel grappige, verrassende, eigenwijze en mooie boeren uitgekozen.”

Ik ben bijzonder trots om ze aan Nederland voor te stellen. Ze staan te trappelen om een prachtige, zwoele zomer tegemoet te gaan. Ik verheug me!

De boeren variëren in leeftijd van halverwege de twintig tot 60 jaar oud. Ze hebben vee, akkerbouw of een kwekerij en wonen verspreid over het land. Hoe verschillend ze ook zijn, ze hebben één ding gemeen: het is hun allergrootste wens om verliefd te worden.

In het najaar is te zien hoe het de boeren vergaat op liefdespad. Dan weten we ook welke boeren op tv worden gevolgd en welke online via boerzoektvrouw.nl.

Boer Zoekt is een productie van Blue Circle.

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen