Will Koopman leeft mee met Job Gosschalk

Geplaatst op Fri 16 Mar 2018 om 11:00

Sterregisseur Will Koopman, bekend van onder meer Gooische Vrouwen, vindt het heel erg wat Job Gosschalk eind vorig jaar is overkomen. Dat vertelt ze in het AD. Gosschalk werd eind vorig jaar ontmaskerd als een ‘vieze’ casting director, waardoor hij onder meer de regie van de nieuwe All You Need Is Love-film verloor. Die heeft Koopman nu van hem overgenomen. “Ik kwam net terug van vakantie toen ik zijn foto heel groot in een van de ochtendkranten zag. Zonder een balkje voor zijn ogen.

De media hebben Gosschalk al veroordeeld, vindt Koopman. “Dat wekte de indruk dat hij al veroordeeld was, voordat er een aanklacht was. Ik vind het heel heftig wat hem is overkomen.

Koopman en Gosschalk hebben vanzelfsprekend contact gehad over het overdragen van de regie. “We hebben regelmatig met elkaar geappt. Hij vindt het ongelooflijk fijn dat ik dit doe. Het is niet makkelijk om een film van een ander over te nemen. Ik heb het nooit eerder meegemaakt.”

Enkele rollen waren al gecast en ook de crew was al besteld. Ik heb een paar rollen aan andere acteurs gegeven. Ik moest mij de film eigen maken, anders blijft het toch het kindje van een ander.”

Het AD-interview met Will Koopman kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
48 Reacties op “Will Koopman leeft mee met Job Gosschalk”


 1. Richard Groenenheuvel

  Wat een misselijke opmerking! “Wat hem is overkomen” ouwe graftak!! Hij heeft honderden jongens misbruikt en vieze dingen laten doen!! Hij was een publiekelijk figuur, liep op rooie lopers, dus dit overkomt hem niet!! Zo’n vrouw weet niet hoeveel jongens ze kwetst met zo’n opmerking!!

 2. Curryworst

  Ze vindt het erg wat Gosschalk is overkomen?
  Het zal je als casting director maar overkomen dat je met je hand in jongensslipjes gaat friemelen. Of dat je jonge jongens forceert om voor je neus te mast ur beren bij je thuis.
  Nee, het is hem overkomen. Het gebeurde hem gewoon.

 3. Hooftstraat

  Jammer hoe de hype rondom dit onderwerp het leven van deze man hebben verwoest!!!

 4. Jeroen

  Ik vind het GEWELDIG dat Will Koopman haar man overleden is.

 5. Anouk

  Wat zit zij nou te zwetsen? De dader de slachtofferrol inpraten…
  Wat heb je toch een bijzondere mensen rondlopen.

 6. Job Gosschalk

  Arme ik inderdaad. Ik mag niet eens ongevraagd aan minderjarige piеlemuisjes zitten. :(

 7. Edwin Bevers

  Hahaha, die ouwe bejaarde heks, heeft haar man de dood in gejaagd, arme man om elke dag naast zo’n verrimpeld lijk, wakker te moeten worden.

 8. René

  Dus die vervangen acteurs moesten voor hun rol eerst Gosschalk ondergaan en dan werden ze nog ontslagen ook!

 9. Michael

  “Ik heb een paar rollen aan andere acteurs gegeven” Nieuwe #MeToo discussie kan gestart worden!

 10. mieppie

  WAAR is Job eigenlij?

 11. Kees

  Will Koopman,eerst eens met slachtoffers praten voordat je het voor Job opneemt.De beerput ging open dus het balkje was niet nodig.

 12. Otto Groeneveld

  Moest gelijk aan Wil denken van Polle Eduard. Vrouwtje Koopman spoort niet helemaal. Ik moest denken aan de slachtoffers te hopen dat die viezerik nog goed gepakt gaat worden. Je moet je na laten kijken Koopman trutje.

 13. Jaap Klapheer

  ach die arme daders ook.

 14. Liesbeth

  Hij heeft toch bekend in een verklaring? Dus hoezo wat hem is overkomen?? Dom oud wijf

 15. Vrede

  Boycotten die film van haar. Misselijkmakende vrouw.

 16. J125

  Na John de mol is God althans dat vind ze zelf

 17. jodokus

  Ik heb ook medelijden met de verkrachter die haar doet….echt wel…stomme troela

 18. De Leukste Thuis

  Zij zit er tot haar elleboog in bij JG, zal ie wel fijn vinden de viespeuk…

 19. Hazes

  Wat een tang is het toch, dit verrookte verrimpelde opgelapte lijk..

 20. Susan

  Wat een zieke, misselijkmakende, domme opmerking van deze vrouw!!!! Wat ‘hem is overkomen’. ‘Zonder balkje, hij was al veroordeeld’. De viezerik heeft bekend!!! Domme gans!!!!! Heb liever begrip en medeleven voor zijn vele vele vele slachtoffers!! Want die zijn het namelijk echt ‘overkomen’ !!! Ik roep een boycot op tegen die vrouw en die film!!

 21. Ettekoven

  misselijkmakend hoe ze elkaar de hand boven het hoofd houden. Die andere viesjees van Kemma komt er goed mee weg. toch Houd. B?

 22. Wouter

  wat is een viesjees?

 23. Joris

  Ik leef mee met de slachtoffers van die viespeuk. Will vind ik gestoord, ze zou wel anders piepen die oude muts als een van haar kinderen in de gretige vieze handen van die engnek zou komen ( eet niet of ze kinderen heeft trouwens, het kan ook een kinderloze pot zijn)

 24. SOLANGE

  Die Wil spoort ook niet… ik heb medelijden met de misbruikte personen van vieze Job en geen baan kregen !!

 25. Ik haat Will Koopman keihard.

  Dit smerige wijf is echt in en in slecht. Eigenlijk verschillen Gosschalk en zij niet zoveel van elkaar; wat hij deed bij jonge acteurs, flikte zij bij jonge makers. En bovendien is deze heks ook nog eens een dievegge! Ze steelt ideeën van anderen en komt er nog mee weg ook. Deze bitch wordt door heel veel mensen gehaat. Ouwe troep, ouwe meuk!! Tijd voor een nieuwe generatie en oprotten met deze lege pannenkoek.

 26. Ellen

  Gosschalk is een onbetrouwbare smeerlap en dat maffe wijf Koopman is gek.

 27. Pipo

  ik zeg boycottten die film

  wel zielig voor die ontslagen acteurs. hebben ze voor niks zich laten misbruiken door Job Goschalk

 28. zuur

  Wat een treurige, absurde reacties hierboven. Het gaat Will erom dat Gosschalk groots afgebeeld in de krant stond met dit verhaal, niet om het feit dat hij heeft gedaan wat hij heeft gedaan. Hoe haal je het in je hoofd om zelfs het overlijden van haar man erbij te halen. Zum kotzen.

 29. critikast

  Volgens mij was ze zelf ook graag het doelwit van Jobbie geweest. Maar helaas…

 30. Iedereen

  Wat een totale losers zijn jullie hier. Als je goed leest: ze vindt het heftig wat hem is overkomen. Jaaaa precies wat het is! Het is heftig! Dat ze dit zegt wil niet zeggen dat ze zijn kant kiest of niet meeleeft met de slachtoffers?!

 31. Kirth Gersen

  @Iedereen om 15:23

  Hоu je waffel, pedo!

 32. Tiny

  Beste Jeroen, hoe haal je het in je hoofd om hier te schrijven dat het geweldig is dat Will Koopman haar man is verloren. Beneden alle peil, zo’n reactie. Ga je diep schamen.

 33. Iedereen

  @Kirth hoorde je r maar bij he lieverd?

 34. Anna

  Het enige echte slachtoffer in deze is Job Gosschalk.
  De eigenlijke daders zijn de wanna be acteurtjes die door middel van seksuele handelingen hogerop dachten te komen.

 35. Rodrigo

  Anna, jij spoort niet, degene die dit vroeg aan de jongens was toch echt de castingdirecteur zelf, een gewone castingdirecteur vraagt dit niet aan auditanten!

 36. Hazes

  Anna moet een nekschot.. gek

 37. Rups.

  Will Koopman is zooooooooooo jaloers op alles en iedereen die in dit vak succes heeft. BAH!!! Slechte vrouw.

 38. Anna

  @Rodrigo
  @Hazes
  @Rups

  Tja, internetjongetjes, de waarheid is hard!
  Job is hier het enige slachtoffer.

 39. Jeroen

  @Tiny, is ga me zeker niet schamen, ik ken een acteur die niet aan deze hetze mee wilde doen, maar wel enorm beschadigd is door Job Gosschalk, niet iedereen wilde en durfde op camera hun verhaal doen, ook omdat er zeker repressailles zouden komen vanuit Kemna, daarom is een uitspraak wat Wil Koopman doet voor slachtoffers enorm schokkend, omdat ze het opneemt voor een dader. Daarom verdiend zij deze “schokkende” opmerking van mij, ik hoop dat ze het leest, en dat het verdriet wat vele slachtoffers die na sexuele escapades geen enkele opdracht meer hebben gehad en hum droom kapot spatte, vanuit haar tenen gaat voelen, echt een in en in slecht wijf.

 40. Job

  Ik ben geen slachtoffer, hierbij nogmaals mijn verklaring „Het klopt dat ik één-op-één met acteurs aan scènes heb gewerkt, ook bij mij thuis. Het is voorgekomen dat ik daarbij acteurs heb gevraagd hun kleren uit te doen. Ik ben daarbij in een aantal gevallen – besef ik nu – over grenzen gegaan.”

 41. Rodrigo

  In jouw verknipte brein misschien, maar de gezonde Nederlander vindt Job G. toch echt de dader, welk normaal functionerende werkende persoon die in een machtspositie zit, zal dit doen denk je, die kans op is 2 op 10.

  Job is verantwoordelijk voor alles wat hij de auditanten aangedaan heeft, en moet hiervoor boeten. De auditanten hebben er niet om gevraagd om sek suele handelingen te verrichten bij degene die hun kunnen moet beoordelen. Daarnaast kan ik het goed begrijpen dat de slachtoffers hun mond hebben gehouden, in verband met toekomstperspectief, en toen de beerput openging alleen de auditanten bekend zijn geworden die het acteren vaarwel hebben gezegd.

  Ik weet niet wat er in die kop van jou omgaat Anna, maar dat je hulp nodig hebt, is wel zeker.

 42. Stoppen

  Hou op, waar zijn jullie hier mee bezig??! Ga lekker aan t werk

 43. Anna

  @Rodrigo

  Je doet net alsof jij erbij was, drammertje.
  Job is slachtoffer, en dat zal komende maanden blijken, want er komt een aantal rechtzaken aan.

 44. Stoppen

  Hou op.

 45. Floddero Flunk

  Hihih Anna is zo’n gehersenspoelde freak. Vertel, hoeveel koekjes heb je van Job gekregen om hier de Job-webcare uit te hangen? :D

 46. Rodrigo

  Anna, daders krijgen te maken met rechtszaken, geen slachtoffers (althans niet voor een veroordeling)

 47. Louise

  Wat heeft ze gerookt? Vast geen Marlboro.

 48. Rups.

  Will, ga je schamen. Lelijk rotwijf dat je er bent! Jaloers kutwijf.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.