Victor Mids geeft tv-tonnen uit aan businessclass

Geplaatst op Mon 19 Mar 2018 om 12:59

Een paar jaar geleden kende niemand nog Victor Mids. Inmiddels is hij een van dé gezichten van de programmering van ‘s lands grootste tv-zender NPO 1. Met roem komt geld. Maar wat doet hij daar eigenlijk mee? De Viva trok de stoute schoenen aan en legde hem voor dat hij nu wel ‘schatrijk’ moet zijn en vraagt hem naar zijn duurste aankoop. “Weet ik niet. Ik ben niet echt van materieel bezit. Ik weet dat je beter ervaringen kunt kopen, dat is wetenschappelijk bewezen“, legt hij uit.

Materiële zaken geven kortstondig geluk, legt Mids uit. “Kijk naar je telefoon, de eerste week is ie heel gaaf en daarna is het een gebruiksvoorwerp.”

Mids stopt dan ook geld in levenservaringen. “Een vakantie of een bungeejump of noem maar wat: dat zijn dingen waaraan je later nog terugdenkt. Maar als ik straks naar Bali ga, vlieg ik wel businessclass.”

Ik vind: ik werk zo hard, dan mag ik het er op zo’n moment ook wel van nemen. En daar kan ik dan ook heel erg van genieten. Ik vlieg nooit businessclass, dus dan bestel ik meteen negen glazen champagne. Omdat het kan, haha.”

Het Viva-interview met Victor Mids kunt u lezen via Blendle.

Foto: Avrotros
15 Reacties op “Victor Mids geeft tv-tonnen uit aan businessclass”


 1. Twisternederland

  Hard werken klopt inderdaad. Het programma wordt immers volledig gered in de montage met simpele montagetrucjes wat je als echt probeert te verkopen. Die montagetrucjes combineer je met wat matige acteurs uit de kaartenbak, legt ze een dik zwijgcontract op en laat ze een aantal keer “Ongelofelijk” en “hoe kan dit?” roepen. Stille hint: dat moet nog gemonteerd worden.

  Schandalig dat dit met belastinggeld gefinancierd wordt. Saneer de NPO!

 2. Jeffrey

  Kijkers worden gewoon echt voor de gek gehouden met videotrucs. Dit is het voorbeeld van de ondergang van de publieke omroep. Ok, ik snap dat telkens iets nieuws moet komen op tv, maar niet dit soort pedante figuren zonder enig talent. Had dan gewoon Rob en Emiel een show gegeven, want dat zijn wel echt top illusionisten en goochelaars, daar mag Mids de schoenveters niet eens van vastmaken.

 3. lvs2015

  Jezelf schat hemeltje rijk noemen en dan worldbusiness class KLM (waarschijnlijk) vliegen. Echt, dan ben je helemaal niet schat hemeltje rijk maar gewoon ” Jan Modaal.” En als je echt rijk met een grote R bent, Mids dan reis je gewoon Emirates of voor mij part Quatar (als die op Bali vliegt) en dan gewoon 1st class. Dan heb je wat te besteden.

 4. gnoj ed alegna

  Ik ben niet van materieel bezit. Sure…

  https://www.bekendeburen.nl/victor-mids-van-mindfuck-koopt-luxe-appartement-in-amsterdam

 5. Ookdatnog

  HOOG FLAUWEKUL PROGRAMMA HIJ WERKT NIET MET ACTEURS DAAR IS NIKS AAN GELOGEN
  MAAR WEL MET MEDEWERKERS EN EEN ZWIJG CONTRACT MET EEN BEETJE HANDIGHEID KAN IEDEREEN DIT HIJ KAN BETER ZIJN TIJD ALS ARTS VOL MAKEN VEEL BETER!🚑

 6. zorro

  Alles is geregisseerd.

 7. drupsteen

  Nu is het me duidelijk waarom hij 24/7 met zo’n irritante grijns rondloopt.

 8. Anoniem

  Ik vraag me af waarom de mensen hier zo negatief over Victor reageren. Jullie kennen hem niet eens. Ja, alleen van tv. Maar hebben jullie wel eens meegedaan aan zijn programma en weten jullie wie hij werkelijk is? De kans is klein, dus kunnen jullie ook niet oordelen over hem!

 9. Twisternederland

  @Anoniem
  Ach, rot op. Het is al vaak genoeg bewezen dat die gast de boel belazerd dmv montagetrucjes…. Ik weet prima wat voor figuur het is.

 10. Johan

  @Twisternederlands, oh ja wijsneus? Hoezo weet ji dat prima? Vertel…

 11. Ikke

  Het is ILLUSIE mensen. Als ik reacties hier lees dan ben ik benieuwd hoe hij montagetrucjes gaat toepassen in AFAS LIVE (4x).

 12. Lalala

  Ik ben naar een uitzending geweest en ik kan je vertellen er wordt heel veel in geknipt en shots die opnieuw moeten worden gedaan.

 13. Thom

  Heb zelf voor een soortgelijk programma gewerkt en kan jullie azijnzeikers 100% geruststellen: er wordt No Way gefaket in de montage, sterker nog, bijna alle ‘trucs’ moeten verplicht met 1 camera gedraaid worden, zodat er niet stiekum naar een ander shot gesneden kan worden in de montage. Hoe ‘t dan wel werkt? It’s a kind of magic…

 14. Jantje

  In de uitzending van afgelopen zaterdag klopte iets niet met het sociale experiment in de wachtkamer. Alle ‘onwetende’ patiënten gingen naast elkaar terwijl er genoeg vrije stoelen waren. Dit gebeurd normaal NOOIT. Mensen kiezen in openbare ruimtes er altijd voor zo ver mogelijk van elkaar te gaan zitten als ze geen andere personen kennen.

 15. Daniel

  @Jantje: precies, dat was mij ook al opgevallen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.