Thomas Hendriks terug als deskundige RTL Boulevard

Thomas Hendriks is weer actief als wetenschappelijk deskundige van RTL Boulevard. Hij maakte zijn rentree in de uitzending van woensdagavond. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Hendriks stopte in september als deskundige van RTL Boulevard én als de baas van tijdschrift Quest om aan de slag te gaan als gedelegeerd producent van zowel RTL Boulevard als RTL Late Night. Nog geen drie maanden later hield hij het voor gezien – het paste toch niet zo bij hem.

Plotseling zat Hendriks thuis zonder baan en klaagde hij op Twitter over het gebrek aan een lease-auto van de zaak. Gelukkig voor Hendriks mag hij nu weer regelmatig komen opdraven bij de showrubriek van Luuk Ikink.

Zijn eerste tv-babbeltje van 2018 ging over het overlijden van natuurkundige, kosmoloog en wiskundige Stephen Hawking. “Deze man is de personificatie van hoe tijdschriften als Quest, maar ook de Volkskrant en NRC, nu met wetenschap omgaan. Populair maken, toegankelijk maken, begrijpelijk maken. Daar was hij eigenlijk de verpersoonlijking van“, gaf hij aan.

Volgens mediakenner Marianne Zwagerman gaat na RTL Late Night binnenkort ook de bezem door RTL Boulevard. Beide programma’s kampen met een imagoprobleem.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen