Thomas Hendriks terug als deskundige RTL Boulevard

Geplaatst op Thu 15 Mar 2018 om 9:00

Thomas Hendriks is weer actief als wetenschappelijk deskundige van RTL Boulevard. Hij maakte zijn rentree in de uitzending van woensdagavond. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Hendriks stopte in september als deskundige van RTL Boulevard én als de baas van tijdschrift Quest om aan de slag te gaan als gedelegeerd producent van zowel RTL Boulevard als RTL Late Night. Nog geen drie maanden later hield hij het voor gezien – het paste toch niet zo bij hem.

Plotseling zat Hendriks thuis zonder baan en klaagde hij op Twitter over het gebrek aan een lease-auto van de zaak. Gelukkig voor Hendriks mag hij nu weer regelmatig komen opdraven bij de showrubriek van Luuk Ikink.

Zijn eerste tv-babbeltje van 2018 ging over het overlijden van natuurkundige, kosmoloog en wiskundige Stephen Hawking. “Deze man is de personificatie van hoe tijdschriften als Quest, maar ook de Volkskrant en NRC, nu met wetenschap omgaan. Populair maken, toegankelijk maken, begrijpelijk maken. Daar was hij eigenlijk de verpersoonlijking van“, gaf hij aan.

Volgens mediakenner Marianne Zwagerman gaat na RTL Late Night binnenkort ook de bezem door RTL Boulevard. Beide programma’s kampen met een imagoprobleem.

Foto: RTL
10 Reacties op “Thomas Hendriks terug als deskundige RTL Boulevard”


 1. anonymous

  Was leuk dat hij er was, geeft een beetje tegenwicht aan al die
  andere vervelende ‘deskundigen’ zoals Ronald, Bridget, Olcay,
  Marieke, Fatima etc etc.

 2. Bep

  Er staan daar een stelletje sukkels bij elkaar, eigenlijk ook gewoon een zielig stel.Een stel sterretjes die graag raketjes willen zijn.

 3. Peter Poot

  Hij is ok en weet waar hij over praat.

 4. Robert

  Die Thomas zal best ok zijn, maar dat programma is toch helemaal niks met al die zogenaamde deskundigen. Het is een mooie schnabbel voor ze, die Bridget die daar nog steeds zit, Olcay ik ben zo goed Supertrash. Fatima die zo bloedfantiek wat sportweetjes opdreunt alsof ze inside info heeft. En iedereen moet wat zeggen uiteraard, zitten er gewoon veel te veel.

 5. Ron

  Vind dat nou eens een goede toevoeging tussen al die nietszeggende hittepetitten die daar doorgaans aanschuiven. Samen met Peter R. de Vries, de twee meest relevante deskundige van Boulevard.

 6. jroen

  Ze kampen beide met een imageprobleem.. Zou mij niet verbazen als hij een aanvaring heeft gehad met Galjaard en daarna zijn spullen heeft gepakt. Ik verwacht dat Boulevard na de zomer aangepast terug komt. Daarnaast verwacht ik dat het presentatie team wordt aangepast gezien de 3 mannen niet consequent kunnen worden ingepland door andere programma’s.

 7. robb

  Haal luuk er ook van af die gladjakker,ga verder met Frank en Nicolette en deskundigen uit het vak ,en stop in het weekend

 8. Meneer van Beheer

  Wetenschap? Daar begrijpt de gemiddelde Boulevard kijker toch geen sikkepit van!

 9. dr phil

  ik mis peter rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr de vrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrries

 10. dr phil

  ik mis peter rrrrrde vriesss

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.