Thomas Hendriks alweer weg bij Boulevard en RTLLN

Thomas Hendriks vertrekt na ruim twee maanden alweer als gedelegeerd producent van RTL Boulevard en RTL Late Night bij productiehuis Blue Circle. Dat heeft hij bekendgemaakt op LinkedIn. Hendriks, tot september hoofdredacteur van Quest en deskundige in Boulevard, heeft er geen zin meer in. “Deze week heb ik mijn baan als gedelegeerd producent van RTL Boulevard en RTL Late Night opgezegd. Het bleek niet voldoende bij mij te passen“, laat de televisiemaker weten.

Er is volgens Hendriks geen sprake van onmin. “Het ligt niet aan mij, aan de mensen of de zender. Het kan gebeuren en dan kun je maar beter snel en in goed overleg een beslissing nemen om verder te kunnen gaanHet blijven machtig mooie merken waar nog veel toekomst in zit.”

Wat gaat Hendriks nu doen? “En mijn toekomst? Daar ga ik over nadenken en met leuke mensen over praten. Plannen genoeg!

Hendriks vraagt mensen op Twitter om daar actief over mee te denken: “Morning! Eentje om deze zondag over na te denken… Ik heb mijn baan opgezegd. De baan en ik vonden elkaar niet leuk genoeg. Kan gebeuren. No hard feelings. En dus mijn vraag: wat vind jij dat ik nu moet gaan doen? Benieuwd wat jij denkt! Tnx!

Onder leiding van Hendriks kwam RTL Boulevard eerder deze maand met de onthullende uitzending over Job Gosschalk. Daar gaf hij op die dag, 7 november, ook een interview over aan RTL Nieuws.

Lees ook: Quests Thomas Hendriks wordt Boulevard-producent (29 juni 2017)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen