Sterren op het Doek terug op tv met Marc-Marie

De kunstzinnige talkshow Sterren op het Doek keert zo goed als zeker terug op de buis met Marc-Marie Huijbregts als presentator. Hij treedt daarmee in de voetsporen van de eerste presentatrice Hanneke Groenteman. Dat heeft MAX-baas Jan Slagter vanochtend gezegd in Je Dag Is Goed op NPO Radio 5, meldt het AD. Volgens Slagter is de comeback van het programma ‘zo goed als zeker’, al zijn de plannen nog vrij pril. “We zijn nu de eerste gesprekken aan het voeren“, zegt hij.

Slagter wil Huijbregts strikken voor de presentatie. “We hebben met Marc-Marie gesproken. We gaan twee afleveringen gewoon eens kijken, hoe werkt dat, hoe valt dat.

Sterren op het Doek zou daarmee na drie jaar weer terugkeren op het scherm. In oktober 2015 ging de stekker eruit. “We zijn toen gestopt omdat we zeiden: we hebben eigenlijk alle sterren wel gehad. We wilden er nog wel een paar hebben, maar die wilden niet. Bijvoorbeeld John de Mol en Jeroen Pauw. Misschien willen ze nu wel.”

Bovendien zijn er ‘heel veel nieuwe sterren bij gekomen’, aldus Slagter. “Ons lijkt het ontzettend leuk om een 2.0 versie van Sterren op het doek te gaan maken.”

Foto: BNNVARA, Annemieke van der Togt

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen