Ronnie Flex speelde niet ‘hard to get’ met RTL 4

Ronnie Flex heeft niet ‘hard to get’ gespeeld toen RTL 4 hem vroeg om een van de gezichten van de zender te worden. Dat vertelt de rapmuziekzanger in gesprek met het AD. Normaal gesproken is lineaire televisie niet heel cool voor hippe artiesten als Ronnie Flex, maar toch zei hij vrij snel ja toen hij gevraagd werd voor het jurylidschap in het RTL 4-programma It Takes 2. “Eigenlijk best wel ja. Het is een leuk programma. Ik probeer het positieve eruit te pikken“, zegt hij.

It Takes 2 is een programma waarin BN’ers tegen elkaar strijden om wie het beste kan zingen. “Ik was erg benieuwd naar de optredens en het valt me niet tegen. Ik voel me bovendien steeds comfortabeler op die stoel.”

Hij ziet het als persoonlijke ontwikkeling. “Het is leuk om te doen, in eerste instantie spannend ook, omdat ik toch goed uit de verf wil komen. Ik wil me blijven ontwikkelen.”

“Naast rappen zing ik ook en werk ik veel in de studio met andere artiesten. Daardoor kan ik mijn mening geven. Eerlijk gezegd bevalt dit me wel. Ik ben ook hier op mijn plek.

Rapcollega Lil’ Kleine maakt in het najaar zijn debuut op RTL 4. Hij wordt jurylid in The Voice of Holland, het meest bekeken programma van de zender.

Het AD-interview met Ronnie Flex kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen