Na Pauw ook Nieuwsuur met show vanuit Rotterdam

Na Pauw komt ook Nieuwsuur in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag met een uitzending vanuit Rotterdam. Waar Pauw uitzond vanuit de Maassilo, komt Nieuwsuur vanavond uit het Zalmhuis. Dat hebben de NOS en NTR laten weten. Nieuwsuur kiest niet zomaar voor een uitzending uit Rotterdam. “Veel ogen zullen woensdag gericht zijn op Rotterdam. De strijd om de kiezer is er buitengewoon heftig en de polarisatie lijkt er sterker dan elders“, aldus de omroep.

Mariëlle Tweebeeke spreekt met Rotterdamse lijsttrekkers en gewone Rotterdammers over de politieke versnippering in de stad, over Nederlands spreken, werken voor de bijstand en het weren van minima uit bepaalde wijken.

Een Nieuwsuur-debat met inwoners van Rotterdam en de volgende lijsttrekkers:

  • Leefbaar Rotterdam – Lijsttrekker: Joost Eerdmans
  • D66 – Lijsttrekker: Said Kasmi
  • PvdA – Lijsttrekker: Barbara Kathmann
  • VVD – Lijsttrekker: Vincent Karremans
  • NIDA – Lijsttrekker: Nourdin El Ouali
  • DENK – Lijsttrekker: Stephan van Baarle

Nieuwsuur is vanavond om 22.00 uur te zien op NPO 2.

Foto: NOS, NTR

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen