Marlijn Weerdenburg wil Wie is de Mol presenteren

Marlijn Weerdenburg wil graag de nieuwe presentatrice van de AVROTROS-hit Wie is de Mol worden, nu Art Rooijakkers de overstap maakt van NPO 1 naar RTL 4. Dat heeft de KRO-NCRV-presentatrice vrijdagavond gezegd in RTL Late Night. Wie is de Mol is een van de grootste hits van de Nederlandse tv. Er wordt dan ook druk gespeculeerd over wie het presentatiestokje van Rooijakkers over mag nemen. Weerdenburg schoof aan tafel bij Humberto Tan zichzelf naar voren.

Weerdenburg ziet het wel zitten. “Ja, natuurlijk zou ik het willen. Iedereen wil Wie is de Mol presenteren, toch? Ik heb er ook aan meegedaan. Ik was ook best wel goed, want ik heb de finale gehaald, dus ik snap het spel en zit er helemaal in. Ik wil het wel doen, ja. Je kan dan ook lekker op reis.”

Als Avrotros haar morgen belt, dan pakt Weerdenburg die kans aan. “Ja, waarom niet? Maar ze gaan niet bellen. Maar wat ik er leuk aan vind: een vrouw! Ik zou het leuk vinden als een vrouw het presenteert. Angela Groothuizen begon er ooit mee en toen kwamen de mannen. En dan moet er nu weer een vrouw komen.”

Dan lachend: “Het is een open sollicitatie. Daar is de camera. Het is een geweldig programma. Maar ik denk dat er al lang en breed iemand is gekozen in één dag tijd.”

Volgens RTL Boulevard wordt vooral de naam van Jan Versteegh veel genoemd. Weerdenburg: “Ja, wie weet? Dat kan ook. Rik van de Westelaken, een goede vriend van mij, zou ook heel leuk zijn. Ik wil Rik ook echt pluggen. Of wij met z’n tweeën, ja!!!”

Foto: RTL Late Night

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen