Loretta vindt transfer Art naar RTL onbegrijpelijk

Loretta Schrijver vindt het heel vreemd dat Art Rooijakkers ervoor heeft gekozen om over te stappen van NPO 1 naar RTL 4, terwijl hij bij de publieke omroep één van ’s lands grootste tv-hits presenteerde: Wie is de Mol. Dat heeft de RTL 4-presentatrice gezegd in Koffietijd, waar ze het shownieuws besprak met Patrick Martens. Schrijver vindt het zo gek: “Hoe vind je dat? Hij gaat gewoon naar RTL! Hij heeft – denk ik in mijn beleving – de mooiste baan daar bij de AVRO.”

Bij Avrotros had Rooijakkers de mooie tv-klussen voor het oprapen, aldus Schrijver. “Echt de mooiste programma’s. En dan komt hij naar RTL.”

Patrick Martens denkt dat RTL hem wel iets héél moois heeft aangeboden. “Ik denk dat hij er wel iets heel moois voor terug krijgt. Wat weten we nog niet.”

Schrijver: “Dat moet wel.”

Momenteel wordt er druk gespeculeerd wie Rooijakkers gaat opvolgen als presentator van Wie is de Mol. Schrijver denkt dat het niet zo lastig is om een geschikt iemand te vinden: “Je hoeft alleen maar op die computer te drukken en te staren.”

In mei/juni gaan de opnames van de nieuwe Wie is de Mol van start. Schrijver denkt, net als vele anderen, dat Jan Versteegh een goede gegadigde is.

Foto: RTL

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen