Drama voor Irene Moors: stekker uit SBS 6-show Vet Fit

Een keiharde klap voor Irene Moors. Na slechts drie afleveringen trekt SBS 6 de stekker uit haar afvalprogramma Vet Fit, omdat er vrijwel niemand naar keek. Dat heeft de tv-zender laten weten. Vet Fit is drie keer te zien geweest op de dinsdag en toen keken er 348.000, 242.000 en 312.000 kijkers. Dat is wel héél erg slecht, ook voor SBS-begrippen. “Op tv worden de afleveringen van Vet Fit helaas te weinig bekeken. Online hebben we gelukkig veel succes, met tienduizenden inschrijvingen en volgers.

Aangezien SBS 6 mensen heeft opgezweept om een afvalprogramma van honderd dagen aan te gaan (net als de deelnemende bekende Nederlanders Brace, OG3NE, René Froger en Anne-Marie Jung) gaat Vet Fit op sociale media wél verder. “Online gaan we onverminderd door met Vet Fit.

De vierde aflevering was al gemonteerd en wordt op internet gezet. “Aflevering vier van Vet Fit zal via www.sbs6.nl/vetfit te zien zijn en iedereen die met ons de uitdaging is aangegaan om in 100 dagen naar een fittere versie van zichzelf toe te werken, blijft via de social media-kanalen workouts, recepten en tips ontvangen.

De afvalavonturen van de BN’ers worden nu verwerkt in Shownieuws. “Shownieuws gaat wekelijks updates brengen van hoe het met onze BN’ers gaat! Want ook zij hebben aangegeven niet te stoppen!

SBS 6 begint komende dinsdag om half negen met een nieuw seizoen van het programma Steenrijk Straatarm. Hopelijk voor de zender trekken de lage kijkcijfers van het aansluitend uitgezonden De Perfecte Vraag, óók al van Moors, daardoor wat aan.

Voor Moors is dit toch wel een pijnlijke noodgreep. De presentatrice was jarenlang de gevierde presentatrice van de zondagmiddag van RTL 4, maar is bij SBS 6 het gezicht geworden van projecten die inhoudelijk en kijkcijfermatig tekortschieten.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen