Irene Moors voor het eerst op talentenjacht: ‘Niet lastig’

Of het nou Holland’s Got Talent, X Factor of The Voice of Holland was: Irene Moors werd bij RTL 4 altijd maar gepasseerd als het ging om de presentatie van grote talentenjachten. Nu ze bij SBS 6 zit hoort ze wél tot de top van de presentatorenstal en dat levert haar nu onder meer de presentatie van de nieuwe zaterdagavondshow Topper Gezocht op. Volgende week is de eerste aflevering. Maar hoe ervaart Moors het eigenlijk om een talentenshow te presenteren? Ze vindt het meevallen.

De 50-jarige Moors ziet de presentatie vooral als een cadeautje, geeft ze aan. “Ik ga er heerlijk in mee, het is een leuk genre voor erbij“, zegt ze.

Hoewel ze in haar dertigjarige tv-carrière nog nooit talentenshows heeft gedaan, hoefde Moors er niet aan te wennen. “Ik vind het niet het moeilijkste. Het ligt namelijk niet aan mij of alles goed verloopt. Naar Bed met Irene is een veel grotere uitdaging, daar ben ik ook redactioneel bij betrokken.”

Tot slot laat Moors nog weten geen heimwee te hebben naar RTL. “Ik ben heel blij. Ik zit nu twee jaar bij SBS en heb alleen maar mooie dingen mogen doen.”

Wel mist ze af en toe nog haar vroegere zondagshows met Carlo Boszhard, geeft Moors toe.

Het Telegeraaf-interview met Irene Moors kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS, Nick van Ormondt

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen