Irene Moors begrijpt dat ze van de buis is gehaald

Irene Moors begrijpt dat SBS 6 haar programma Vet Fit na slechts drie afleveringen van de buis heeft gehaald. Dat heeft de presentatrice zondagavond gezegd in Shownieuws. Vet Fit is morgen al niet meer te zien; de zender komt met nieuwe afleveringen van Steenrijk Straatarm. Het is een behoorlijk pijnlijke nederlaag voor Moors, omdat ze tot nu toe sowieso al niet zo succesvol is geweest bij SBS 6. Toch blijft de voormalige televisiester er redelijk nuchter onder.

Moors baalt, maar ziet ook een lichtpuntje. “Het is natuurlijk nooit leuk als je als team met heel je ziel en zaligheid aan zo’n project werkt en dat het dan van de zender moet. Dat is natuurlijk heel triest voor iedereen. Het is ook wel logisch, want er keken gewoon niet genoeg mensen naar. Het leuke is wel dat het online heel goed gewerkt heeft.”

Online gaat het afvalprogramma gewoon verder, benadrukt Moors. “Ook de bekende mensen gaan nu niet ineens het niet meer doen, want die zijn echt heel erg gemotiveerd. René Froger, OG3NE, Brace en Anne-Marie Jung gaan die challenge echt wel afmaken. Het leuke is dat we dat heel af en toe bij Shownieuws gaan zien. Die moeten natuurlijk de eindstreep halen.”

Aan Shownieuws gaf Moors de volgende reactie: “De deelnemers gaan gewoon door, net als de 35.000 onbekende deelnemers. Het lineaire gedeelte trok te weinig kijkers, maar online is het zeer succesvol. Natuurlijk is het zuur als een programma stopt, maar gelukkig kunnen de mensen online hun goede Vet Fit-voornemens lekker voortzettend.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen