Honden moeten aanslag op Humberto Tan voorkomen

Geplaatst op Tue 20 Mar 2018 om 17:25

De studio van RTL Late Night in het hotel aan het Amsterdamse Rembrandtplein wordt elke dag vanaf zes uur vóór de uitzending onderzocht door speciale bomhonden. Dat vertelt één van de beveiligers van het programma anoniem in de Story. De viervoeters zijn er niet om het aanwezige studiopubliek te vermaken. “Ze hebben een belangrijkere taak: het voorkomen van een aanslag op Humberto plus alle andere aanwezigen tijdens de live uitzendingen!“, weet het entertainmentblad.

De beveiliger legt het als volgt uit: “We zijn hier elke dag dat er een live uitzending van RTL Late Night is. Zes uur voordat de uitzending begint, tot die is afgelopen. Dat gebeurt niet zonder reden, maar daar mag ik uit veiligheidsoverwegingen niets over zeggen.”

Vaak wordt alleen een herdershond ingezet, maar in het geval van RTL Late Night worden ook cockerspaniëls gebruikt, aldus de beveiliger. “Herdershonden kunnen op een gegeven moment wat lakser worden. Dat zit veel minder in de aard van de cockerspaniël, die altijd enthousiast blijft om gevaar op te sporen. Om zo weinig mogelijk risico te nemen, maken we gebruik van beide hondenrassen.”

Het is maar de vraag of Tans opvolger Twan Huys wel weet welke dreiging hem precies te wachten staat, aldus de Story. “Een deel van Twans overeengekomen exorbitante salaris van naar verluidt bijna een miljoen euro, moet wellicht als ‘gevarengeld’ gezien worden.

Het Story-artikel ‘Krijgt Twan Huys straks óók beveiliging, en weet hij dat al?’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
23 Reacties op “Honden moeten aanslag op Humberto Tan voorkomen”


 1. Bears' den

  Apart..

 2. Will van Bill

  Dat dit de ophef die gecreeerd moet worden om het dode paard klinisch in leven te houden. Het zou gappig zijn als het niet zo intrinsiek treurig was.

 3. Satan

  Graag uitvinden welke beveiliger hier uit de school klapt, tegenover de Story nog wel, en keihard de laan uit schoppen. Wat een minkukel.

 4. julske

  Dat het zo ver moet komen, om Humberto”s prive leven. Dankzij Angela en kornuiten. Schandalig.Meneer Twan, maakt u borst maar nat.

 5. oijij9opji

  Wat een raar bericht. Bron is natuurlijk wel tamelijk dubieus.

 6. danny

  wat een flauwekul weer,,tsjonge jonge

 7. Dinsdag

  Nog een lek in de sleepwet.

  Wat een onzin om alles letterlijk te vermelden. RODDELS RODDELS.

 8. frisko

  Nu er geen hond meer kijkt….

 9. Mink Vaillant

  klote-story.

 10. Clio

  https://www.nu.nl/achterklap/5185913/modemerk-supertrash-van-olcay-gulsen-vraagt-faillissement.html

  Hihi..

 11. @Clio

  Is dat het internationale bedrijf waar je werkte?

 12. Marty

  @Tue 20 Mar 2018 om 20:34

  Lol, ge-wel-dig! Ik lig dubbel.

 13. Mediaprak

  Dus de opmerking “Er kijkt geen hond naar” is hiermee ontzenuwd.

 14. julske

  Ik zit nu te kijken, boeiend is het.

 15. SOLANGE

  Wha weet de vleespet ook eens hoe het voelt beveiligd te worden geen medelij mee hij wil toch zelf???

 16. John Ewbank

  Ik geef geen ruk om beveiliging.

 17. JanJaap

  Stoppen met die stumper vandaag nog en je bespaart een hoop geld.

 18. Rutger

  Heeft niks met Tan te maken, die op deze website trouwens enorm rascistisch wordt bejegend. Waarom doet de moderator daar niks aan? Heeft wel te maken met de AA-locatie middenin Amsterdam. Daar is de dreiging nou eenmaal groter dan op een verlaten Mediapark.

 19. julske

  Rutger, je geeft het aan, dat Humberto rascistisch wordt bejegend. Sommige kunnen niet helpen, is met de paplepel ingegoten. Jammer is dat. Mijn oma zou het zo mooi formuleren, en zou zeggen, hun intelligentie zijn zo klein, dat het op de huidskleur van Humberto valt.

 20. Roe

  @8:21

  Hun intelligеntie zijn zo klein?! Komt die omа van jou uit een of ander oelebоele-lаnd?

 21. Piet Keizer

  Aanslag??? Wtf man als die nobody lekkeee danseeuuu in dure auto toeren jaajajaja, een programma zou maken in het kalifaat dan hoeft hij nog niet beveilgd te worden. Er is werkelijk niemand die de moeite zou nemen om deze man iets aan te doen. Misschien alleen de ex vriend van Dionne voor de rest niemand in het hele universum.

 22. west

  @ piet keizer ja ik rij ook in een hele dure auto teminste dat was hij 26 jaar geleden voor de prijs die ik toen betaalde heb je nog net eens een CANDA
  van wijze van spreken

 23. julske

  Roe , oma komt uit Groningen,. ze heeft oorlog meegemaakt, dus geen vragen stellen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.