Boulevard-ster Mariëlle van Essen wil Porsche kopen

Geplaatst op Mon 12 Mar 2018 om 10:30

RTL Boulevard-deskundige Mariëlle van Essen wil heel erg graag een Porsche Panamera (vanafprijs 111.500 euro) een kopen. Haar vader vindt dat echter te patserig. Dat heeft ze laten weten in het programma Quote Talks. Van Essen is bekend van haar deskundige praatjes in RTL Boulevard en gemopper voor de camera van AT5, maar heeft ook een echt beroep: ze is strafrechtadvocate. En daar verdient ze een hoop geld mee. Het liefst geeft ze haar spaargeld uit aan een mooie, snelle auto.

De advocate is gek op auto’s. “Ik vind auto’s gewoon heel leuk, omdat ik de beleving van het rijden heel gaaf vind. Zelf vind ik een BMW of een Audi heel leuk, maar het liefst zou ik een Porsche Panamera rijden. Toen ik dat een tijd geleden wilde aanschaffen van mijn zuurverdiende gespaarde centjes, werd ik door mijn vader teruggefloten.”

Haar vader vond het super patserig, aldus Van Essen. “Hij zei: ‘Dit kan echt niet. Het is gewoon zó ordinair en je zet ook meteen het beeld neer van de foute strafrechtadvocaat. Wij weten dat je daar al tien jaar voor gespaard hebt, geen kinderen hebt en geen geld uitgeeft aan luiers en noem maar op, maar dat weet de buitenstaander niet. Dat is dan wat je uitstraalt.’ Toen woog ik wat ik uitstraal en wat ik zelf leuk vind tegen elkaar af. Ik ben daar nog steeds niet helemaal uit.”

De Porsche blijft maar naar haar lonken. “Ik werd laatste door Porsche Centrum Leusden benaderd, out of the blue, van: ‘Waar kunnen we jou blij mee maken?’ Dus ik zei: door middel van de nieuwste Turbo. Toen zei hij: ‘Nou, is goed, wanneer heb je tijd?’ Dus ik zei: ‘Volgende week maandag.’ Dus die man kwam hier met de nieuwste Turbo van twee weken oud, ik ben de hele middag geblazen en dat was helemaal te gek.”

Voorlopig koopt Van Essen de Porsche nog niet. “Ik heb net een heel grote verbouwing achter de rug. en na een paar maanden ben je er weer op uitgekeken en ik woon in de stad, waar ze hun fiets tegen je auto heen gooien.

Quote Talks kunt u bekijken op de website van Quote.

Foto: RTL Boulevard
19 Reacties op “Boulevard-ster Mariëlle van Essen wil Porsche kopen”


 1. Frans

  mijn buurman heeft er 2 , die wil zelfs nog een 3e

 2. Solange

  Bij Mariëlle wil menig kijker de vagijn pellen

 3. Geert

  Walgelijke types.

 4. Hans S.

  Gewoon lekker doen Mariëlle.

 5. Kaaskijker

  Je Boulevard-voorganger Bram Moszkowitcz heeft er nog wel een paar staan.

 6. John Ewbank

  Ik heb laatst in m’n Porsche zitten rukken met Heuckeroth.

 7. ali

  JA EN!!!

 8. Otto Groeneveld

  Ja leuk toch.

 9. Peer

  @Frans, wie weet wil hij straks ook nog een een 5de en een 6de kopen. Echt gelukkig zal hij er toch nooit van worden, vandaar dat hij doorgaat met het kopen.
  Hij zal toch een keer uit die auto moeten, en dan zien we hoe dik en lelijk hij is. Een armoezaaier heeft meer conditie.

 10. Dennis

  Ze kan nog beter een VW Phaeton kopen, een hand geaamkte sedan van gemiddeld 150.000 euro die nu 2e hands te koop zijn voor zeer vriendelijke prijsjes. Zelfs een Rolls Royce staat nog in de schaduw van deze auto als het gaat om rij eigenschappen, luxe, afwerking en comfort maar dan met een Volkswagen logo erop, niets patserigs dus.

 11. Baron Van Boetzelaere

  Qua uiterlijk had ze de oudere zus van Monique Smit kunnen zijn.

 12. Maandag

  Als je het kan betalen doen maar er zijn wel mooiere auto’s voor dezelfde prijs.

  Smaken verschillen en gelukkig maar.

 13. SOLANGE

  Vreselijk mens iedere zin die ze begint zegt ze NOU JA…en dan Nou Ja en dan Nou ja…. dood vermoeiend en vind zichzelf geweldig!! Nou Ja …

 14. Bears' den

  Al die negatieve reacties hier zijn misgunners..
  Zielige mensen die iemand niet iets gunnen wat ze zelf (waarschijnlijk) niet kunnen betalen..
  Mensen kom op, ook al ben je het niet met iemand eens, iedereen moet lekker doen wat hem/haar leuk lijkt..
  daar is het leven voor!
  Enjoy life, zuurpruimen!

 15. Anootje

  Wie the … is dit nu weer?

 16. tim

  wederom wereldnieuws!!!

 17. Japie

  Doen waar je zin in hebt meid, je kunt niks meenemen naar het hiernamaals.
  Want als je eenmaal dat appeltje hebt, moet je zien wat de kinderen een dorst krijgen!

 18. Dane

  Materialistisch eenvoudige ziel!

 19. anoniem

  En dit haalt het nieuws? :-)

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.