Wendy ging ochtend na Voice-finale buiten sporten

Wendy van Dijk heeft de ochtend na de finale van The Voice of Holland buiten gesport, terwijl het slechts enkele graden koud was. Ze rende samen met andere mensen heel hard heen en weer in het bos. Dat is te zien op haar instagrampagina ‘wendyvandijk3’. Van Dijk presenteerde vrijdagavond nog samen met Martijn Krabbé de finale van dé tv-hit van haar zender RTL 4, maar dat weerhield haar er niet van om een korte nacht later flink aan de slag te gaan met haar conditie.

De presentatrice legt op haar instagrampagina uit waarom ze is gaan trainen op de ochtend na het Voice-eindfeest. “Omdat het té leuk is!

Ze heeft een pittige week achter de rug. Niet alleen stortten de kijkcijfers van haar programma RTL Gezondheidstest in, ook maakte haar man Erland Galjaard bekend dat zijn exit als RTL-tv-baas nabij is.

Van Dijk heeft jarenlang kunnen profiteren van de korte lijntjes met de directie, maar dat zit er straks niet meer in. Overigens staat ze nog tot eind 2019 onder contract bij de zender; als een van de weinige tv-sterren kreeg ze het in 2014 voor elkaar om een vijfjarig contract af te sluiten.

Een filmpje van Van Dijks sportsessie ziet u op Instagram:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen